Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. προχθές πέρασα τη xiaomi-miui-hellas-6.0_prada_V9_arΩma_7.10.13 ενώ είχα την arΩma 7.9.7 που δεν το είχε παθει ποτέ. Χθές πέρασα την 7.10.19 με απειρα factory reset και flashαρίσματα αλλα ακομα το κανει. Τελείως τυχαία συμβαίνει , οταν ακουω μουσική, οταν μιλάω στο τηλέφωνο ακόμα και οταν είναι idle. Καμία συμβουλή; Σκέφτομαι να περάσω την China Dev. να και μετά ξανα να περάσω καθαρή εγκατασταση την 7.10.19. Ή απλά να βάλω την "αρχαία" 7.9.7 που δεν ειχα τέτοια θεματάκια; Να υπογραμμίσω ότι εχω το Xiaomi Redmi 4 (Prada) και έχω επιλέξει την 400 DPI επιλογή και ίσως αυτό φταίει. Ευχαριστώ.Ο/H marilena.ele έγραψε:
Καλημέρα σας! Εχω το redmi pro με 7.10.19 αρωμα περασμένη πανω απο την τελευταία dev του Ιουνίου (με wipes μονο είχε γίνει η εγκατάσταση), μεσα στη νύχτα έκανε επανεκκίνηση μόνο του με αποτέλεσμα να μη χτυπήσει το ξυπνητήρι και μετά να μην μου δέχεται το πιν της κάρτας... Να υποθέσω πρέπει να κάνω factory reset και να την ξαναπεράσω;;;
[XTRV-7.10.19 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 20/10 21:09)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Παιδιά τελικά κατάφερα να κατεβάσω την ρομ από το Mozilla όπως είπε ο φίλος παραπάνω. Εντάξει έγινε η αναβάθμιση. Ούτε από την εφαρμογή του φόρουμ είχα μπορέσει να την κατεβάσω. Μόνο με τον Mozilla. Επίσης δοκίμασα και άλλους browser αλλά πάλι δεν γινόταν. Μόνο με το Mozilla. Και τα ξήλωσα όλα και κράτησα βασικό browser τον Mozilla στο κινητό μου. Υπάρχει περίπτωση να γίνει λίγο ποιο γρήγορος; μου φαίνεται λίγο αργός.
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Είναι μια ένδειξη το AIDA αλλά μπορεί και αυτό να γίνει spoof. Το καλύτερο είναι fastboot oem device-info από fastboot και εκεί φαίνεται όλη η...ψεύτικη αλήθεια, κοινώς και αν ο bootloader είναι κλειδωμένος και ποιο είναι το μοντέλο της συσκευής κτλ κτλ.
-
-
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
-
Ο/H VagVag έγραψε:
Αυτό σημαίνει ότι φυσιολογικά δεν θα πρέπει να δεις διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας αφού οι rom είναι ίδιες....τώρα αν εγκαταστήσεις σε κάποια από τις 2 κάποια εφαρμογή που καταναλώνει μπαταρία είναι άλλο θέμα.
Open-source is the future -
Ο/H instant_diver έγραψε:
είχε ανεβάσει screenshot στο post 189 για την ρομ και του είχε απαντήσει ο BanditGr στο post 194. Αναμένω με αγωνία τις εξελίξεις για αυτήν την συσκευή διότι θέλει να την αγοράσει κουμπάρος μου και μάλλον θα φάω εγώ το ζόρι του ξεκλειδώματος και φλασαρίσματος !!!
και το κυριότερο για εμένα 1020mAh χειρότερα rated μπαταρία, δηλαδή πολύ χειρότερη αυτονομία. Φυσικά το mido το κοιτάει με..τηλεσκόπιο από άποψη απόδοσης χωρίς να έχουν ΤΡΑΓΙΚΗ διαφορά σε τιμή (και την διαφορά την νιώθεις στο mido).
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι ROMs του είναι ακόμα ανώριμες, με προβλήματα κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το ξεκλείδωμα του bootloader.
Συμπερασματικά δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε ένα καλό λόγο για να πάρει κάποιος αυτή τη συσκευή, τη στιγμή που υπάρχουν τα mido, santoni που καλύπτουν όλα τα βαλάντια και σχεδόν όλες τις ανάγκες. Ένας λόγος δυνητικά θα ήταν οι καλύτερες κάμερες, αλλά πραγματικά ρε παιδιά όποιος θέλει να βγάζει φωτογραφίες που φυσάνε θα κινηθεί ούτως ή άλλως σε συσκευή άλλης κατηγορίας (Mi5+ από Xiaomi και ένα σωρό άλλες επιλογές από άλλες μάρκες). -
Παιδια ερωτηση...εγω που εχωτην XTR-7.6.10 | beta σε nikel. μπορω να περασω κατευθειαμ την καινουρια μεσω της εφαρμογης αναβαθμιση? Που επιλεγεις πακετο αναβαθμισης? Δευτερον εχω πολυ μεγαλο θεμα με τη μπαταρια. Σε μια ωρα τελειωνει. Τοσο πολυ που σκέφτομαι να παρω καινουρια συσκευη. Πιστεύετε θα φτιαξει με αυτη τη rom?
-
Ο/H grgl91 έγραψε:
Παιδια ερωτηση...εγω που εχωτην XTR-7.6.10 | beta σε nikel. μπορω να περασω κατευθειαμ την καινουρια μεσω της εφαρμογης αναβαθμιση? Που επιλεγεις πακετο αναβαθμισης? Δευτερον εχω πολυ μεγαλο θεμα με τη μπαταρια. Σε μια ωρα τελειωνει. Τοσο πολυ που σκέφτομαι να παρω καινουρια συσκευη. Πιστεύετε θα φτιαξει με αυτη τη rom?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0