Αν έσβησες της φωτογραφίες σου μπες εδώ σύμφωνα με τον οδηγό μου xiaomi-miui.gr/community/index…ραφιών-μέσω-του-Mi-Cloud/
[XTRV-7.10.19 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 20/10 21:09)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Ο/H stnatza έγραψε:
-
-
-
Καλησπερα στην κοινοτητα,
Εχω το εξης θεμα με το red mi pro : τις προαλλες του περασα την τελευταια developer rom 7.10.19 και ειχα την φαεινη ιδεα να κανω ενα καθαρισμα απο σκορπιους φακελους που ειχα μεσα στο storage. Παιζει καταλαθος να διεγραψα καποια αρχεια του συστηματος και πλεον δεν παιζουν τα βιντεο που ειχα αποθηκευμενα στο κινητο.
Μπηκα σε recovery εκανα wipe cache και dalvik και ξαναπερασα την ιδια rom απο πανω, το προβλημα ομως δεν λυθηκε . Μπορειτε να με κατευθυνετε με το τι να κανω? -
Καλησπερα σας!
Επαναλαμβανω, δε έλαβα ακομη το διορθωμενο patch για το Redmi Note 4 MTK γιατί το πρώτο email που μου έχετε στείλει δε πέτυχε με επιτυχια!
mcos82s -
Ο/H dphier έγραψε:
Καλησπερα στην κοινοτητα,
Εχω το εξης θεμα με το red mi pro : τις προαλλες του περασα την τελευταια developer rom 7.10.19 και ειχα την φαεινη ιδεα να κανω ενα καθαρισμα απο σκορπιους φακελους που ειχα μεσα στο storage. Παιζει καταλαθος να διεγραψα καποια αρχεια του συστηματος και πλεον δεν παιζουν τα βιντεο που ειχα αποθηκευμενα στο κινητο.
Μπηκα σε recovery εκανα wipe cache και dalvik και ξαναπερασα την ιδια rom απο πανω, το προβλημα ομως δεν λυθηκε . Μπορειτε να με κατευθυνετε με το τι να κανω?
Ο/H mcos82s έγραψε:
Καλησπερα σας!
Επαναλαμβανω, δε έλαβα ακομη το διορθωμενο patch για το Redmi Note 4 MTK γιατί το πρώτο email που μου έχετε στείλει δε πέτυχε με επιτυχια!
mcos82s
Μόλις ετοιμάσουμε κάτι θα το λάβεις σε Mail.. -
-
Ο/H derveni έγραψε:
Αν έσβησες της φωτογραφίες σου μπες εδώ σύμφωνα με τον οδηγό μου https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/28324-Επαναφορά-η-οριστική-διαγραφή-φωταγραφιών-μέσω-του-Mi-CloudΣε
-
Ο/H kinezakias έγραψε:
Ο/H derveni έγραψε:
Αν έσβησες της φωτογραφίες σου μπες εδώ σύμφωνα με τον οδηγό μου https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/28324-Επαναφορά-η-οριστική-διαγραφή-φωταγραφιών-μέσω-του-Mi-CloudΣε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0