Ναι αλλα τουλαχιστον θα δουλευει αν ολα πανε καλα!Αν καταλαβα καλα αφου γινει η επαναφορα μπορεις ουσιαστικα να περνας οποια ρομ θες αλλαζοντας το appboot μεσα στο zip?
Μπρίκαρα το Mi-5x - Το βλέπει σαν Qualcomm Diagnostics 900Ε [SOLVED]
-
-
Κάπως έτσι ναι, αλλά θέλει τεράστια προσοχή!
-
Update..... με τον παραπανω οδηγο και μετα απο 4 ωρες και πολλα μπινελικια το κινητο πλεον τρεχει China stable 8.5.15.0 , τωρα ειμαι στην διαδικασια recovery και περασμα της xtrv .
=============== Οκτ 23rd 2017, 7:22pm ===============
Τελος καλο ολα καλα,περαστηκε και η xtrv και ολα δουλεύουν.Να πω οτι ο οδηγός ακολουθηθηκε κατά γράμμα, δεν έχασε ΙΜΕΙ και ούτε κλειδωσε ο bootloader. -
Το twrp που σου πρότεινε ο οδηγός έβαλες ή άλλο;
-
Εβαλα της ρομ που ειχε μεσα της Xtrv.Επισης ρουταριστηκε και με Magisk την 14 αλλα για καποιον λογο δεν περναει safetynet.Λεπτομερειες
-
Μια χαρά! Μπράβο σου για την επιμονή και την υπομονή και φυσικά καλοδούλευτο.
-
Ευχαριστώ να σαι καλα! Παντα μαθαίνουμε παιζωντας!
-
Εξαιρετική οπτική
Να το χαίρεσαι
-
-
Ο/H Atha Kappas έγραψε:
οταν μια εφαρμογή ζηταει προβαση την χορηγεί αλλα μετα κολλαει το τηλέφωνο και χρειάζεται επανεκκίνηση.
-
Καλημέρα κατα την εγκατάσταση του Magisk ή του Su ενω βγαζει Done μετα βγαζει μήνυμα λάθους Failed to mount system
-
Χαιρετώ την παρέα
Σήμερα περιέλαβα και εγώ ένα Mi5X όπου και αυτό φορά ανεπίσημη Global από οτι είδα και αναφέρει ξεκλείδωτο Bootloader και εδώ το ερώτημα, ποια μέθοδο να ακολουθήσω για να ξεκλειδώσω official?
Θα ακολουθήσω τον γνωστό τρόπο με το miflash την τελευταία Dev.Fastboot Rom και μετά την γνωστή διαδικασία ξεκλειδώματος, η δεν θα περάσει έτσι και θα θέλω πιο εξειδικευμένη πχ. EDL mode?
Τα φώτα σας λοιπόν τσακάλια.Xiaomi 13
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0