Πάτησε το power παραπάνω πατημένο για να μπει σε κανονική λειτουργία.
Γενική συζήτηση για το Mi A1
-
-
Ο/H MarkosVL έγραψε:
Θα δώσουν πάλι την Oreo σε λίγες μέρες ,είχε κάτι buggιες (τις οποίες ποτέ δεν είδα) και την απέσυραν.
-
Μέχρι να την ανακαλέσουν πάλι. Τρέξτε να προλάβετε
-
Από εδώ το. download Android O update for Mi A1 has been rolled out, update now! - Mi A1 - Mi Community - Xiaomi
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ούτε στον Evie βγαίνει. Απλά έχει επιλογή νάναι άσπρο το background ή γίνεται ημιδιάφανο και παίρνει την απόχρωση του wallpaper.
-
Έχεις ένα δίκιο σε αυτό, δε το θυμόμουν
-
Καλησπερα σε ολους. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κινητο καθως δεν υπαρχει η επιλογη στις ρυθμισεις για να ενεργοποιηθει το volte. Γνωριζει κανεις τιποτα ?
-
Δες αν είναι συμβατό το τηλέφωνο με την εταιρία κινητής που χρησιμοποιείς. Με τη cosmote που έχω εγώ π.χ. το wifi calling (όπως το διαφημίζουν) δεν είναι συμβατό με το τηλέφωνο, δε το έχουν στην επίσημη λίστα τους. Οπότε κάνε ένα τσεκάρισμα. Δε ξέρω αν άλλαξε κάτι με το Android 8 (αν το έχεις πάρει) και έβγαλαν την επιλογή γενικώς.
-
Καλησπερα σε ολους.. Εχει παρατηρησει κανεις μετα τη αναβαθμιση σε OREO, battery drain?? δε νομιζω οτι ειναι ιδεα μου. πριν στην 7 ξεχνουσα να το φορτισω. Τωρα πεφτει πολυ γρηγορα με την ιδια χρηση πανω κατω. Αν υπαρχει θεμα, υπαρχει λυση? Ευχαριστω! Α... επισης χανει συνεχεια το σημα του wifi. αυτο βεβαια δε ξερω αν ειναι θεμα του ρουτερ η της συσκευης..
-
Το πρόβλημα με το wifi το είχες και με την 7; Για τη μπαταρία εφόσον λες οτι κάνεις την ίδια χρήση με πριν δοκίμασε με ένα factory reset μήπως στρώσει ή ψάξε τις εφαρμογές σου να δεις ποια σου τρώει τη μπαταρία, μήπως είναι θέμα κάποιας εφαρμογής.
Αν πάλι δε δεις διαφορά ούτε με factory reset ή περίμενε τις επόμενες ενημερώσεις ή γύρνα πάλι στη nougat μέχρι να λυθεί το θέμα στην 8.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα