Όχι δεν υπάρχει mi account
Γενική συζήτηση για το Mi A1
-
-
Μήπως έχει βρει κάποιος πως μπορώ να απενεργοποιήσω κάποιες εφαρμογές από το να ανοίγουν κατά την εκκίνηση στο miA1 ??
-
Νομιζω αφου πας σε developer mode πας τερμα κατω εκει που γραφει ανενεργες εφαρμογες και επιλεγεις πιες θες, δεν ειμαι 100% σιγουρος ας επιβεβαιώσει καποιος
-
Σε stock Android δεν υπάρχουν επιλογές για εφαρμογές στην εκκίνηση. Και το Mi A1 είναι μεν Xiaomi αλλά δεν έχει MiUI.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Δοκίμασε να πας στις Ρυθμίσεις->Memory και δες αν υπάρχει επιλογή για εφαρμογές που αρχίζουν με το boot.
Eκεί -αν υπάρχει- μπορείς να ρυθμίσεις για την κάθε μια αν θα ξεκινάει με το boot, αν θα μένει στο παρασκήνιο, αν θα μπορεί να κρατάει τη συσκευή "ξύπνια" και ένα σωρό άλλες επιλογές για το που θα έχει, αν θες, πρόσβαση. -
Λοιπόν μετά από μία εβδομάδα στα χέρια μου θέλω να ξεκλειδώσω κ να ρουταρω..το συνδεσα σε fastboot mode έδωσα εντολή από cmd αλλά δεν...αναγνωρίζεται η εντολή...
-
Δώσε λίγες πληροφορίες ακόμη. Έχεις ενεργοποιήσει τους απαραίτητους διακόπτες μέσα στα developer options; Όταν δίνεις την εντολή fastboot devices δεν επιστέφει κάτι;
Σε ποιά εντολή έχεις θέμα; Βάλε μια φωτογραφία με το σφάλμα. -
ok λύθηκε το θέμα.. ευχαριστώ! είχα ενεργοποιήσει τους διακόπτες εννοείται..τώρα μένει να το ρουταρω μόνο
=============== Νοε 21st 2017, 7:23pm ===============
Το έκανα root όλα καλά. Να ρωτήσω από δω και πέρα τέρμα τα οτα update επειδή ρουταρα??αν υπάρχει αναβάθμιση πως του την κάνω??
=============== Νοε 24th 2017, 7:20pm ===============
fastboot rom υπάρχει??? -
Ο/H George 21 έγραψε:
fastboot rom υπάρχει???
-
Solved: Xiaomi Mi A1 Stuck At Mi Logo, UnRoot, Unbrick Mi A1 Device
|
AndroWide.com ?m=1 εδώ αυτή δεν είναι αφού περνάει από mi flash?? -
Ναι πρέπει να είναι αλλά εγω πριν σου απαντήσω κοίταξα στο Xiaomi MIUI Official Forum και εκει δεν υπάρχει καμία. Τωρα δεν μπορώ να ξέρω ποιος την έφτιαξε αυτη!! Πάντως λίγη προσοχή μήν έχει τίποτα "φυτεμένο" μέσα και σου δημιουργήσει θέματα ..
-
Άλλος τρόπος να γίνει μαμά το κινητό κ να περνάει τα ota update?? είναι ρουτ κ δεν περνάει το τελευταίο update.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα