Ο υπολογιστής σου πως αναγνωρίζει την συσκευή? Κανονικά? Σαν com port ??Ο/H Michalis Protopapas έγραψε:
Όταν μπρικάρει βγάζει κάποιο κωδικό ή δεν ανάβει καθόλου όπως στην περίπτωση μου?
Γενική συζήτηση για το Mi A1
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
ωραια... ας το παμε απο την αρχη.
Οφάκελος της ρομ να ειναι μεσα στον C και μέσα σε αυτόν τον φάκελο να βλέπεις τα αρχεια
flash all , flash ... και τον φάκελο images.
Στο miflash θα επιλέξεις τον πρώτο φάκελο .
-
-
Θα σταλεί πίσω οπωσδήποτε. Απλά είπαμε να προσπαθήσουμε, αν λειτουργούσε καλώς. Δυστυχώς δεν λειτούργησε.
Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια -
-
Καλημέρα κι από μένα,
πρώτη φορά γίνομαι μέλος στην ομάδα κι ας έχω 2 χρονια Xiaomi 3s.
Προχθες παρέλαβα το A1 και μπορώ να πω οτι είμαι ευχαριστημένος, θα ήθελα τη γνώμη σας για κάποια θέματα.
Για παράδειγμα, το κινητό δεν ξεκλειδώνει με το δαχτυλικό αποτύπωμα, συνεπώς θέλει διαφορετικό Launcher ή πρέπει να βάλω κάποιο Mod (πχ. Rajeev). ?
Το κινητό έχει πάνω Oreo 8 αυτή τη στιγμή.
Είμαι σχετικά καινούριος στο θεμα rooting κι έτσι, επομένως δεν έχω πειράξει τιποτα, μένω στο διάβασμα και στις οδηγίες/συμβουλές.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Έχεις κάνει το setup του δακτυλικού κανονικά;
-
Ο/H MarkosVL έγραψε:
Έχεις κάνει το setup του δακτυλικού κανονικά;
Στις ρυθμισεις δεν υπάρχει ξεκλείδωμα οθόνης ΜΟΝΟ με δαχτυλικό, γι'αυτό ρώτησα για εναλλακτικές. -
Αν βάλεις pattern και μετά περάσεις και το δαχτυλικό, τι γίνεται;
-
Εφόσον το έκανες σημαίνει ότι το διαβάζει το αποτύπωμα. Μήπως έχεις περάσει κάποιον άλλο launcher π.χ. Nova Launcher ή Evie όταν σέταρες τις εφαρμογές και το έχεις βάλει βασικό ή είναι ο μαμά;
=============== Φεβ 14th 2018, 1:03pm ===============
Μπήκαν τα πολυβόλα στη μάχη, είμαι πλέον περιττός @fog -
Με τίποτα περιττός. Εσύ έχεις το κινητό στα χέρια
-
Καταρχήν ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις.
Λοιπόν οταν βάλω pattern ξεκλειδώνει κανονικά. Βέβαια το έβγαλα τελειώς τώρα γτ με κουράζει.
Launcher δεν εβαλα, διαβασα για τον Nova αλλα δεν βάζω γιατί δε ξέρω αν χρειάζεται. Εχει τον μαμά πάνω και δουλεύουν ολα ρολόι, απλά λείπουν κάποια μικροπράγματα που ίσως μου κακοφαίνονται επειδή συνηθισα στο Miui του 3s.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα