Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi A1

• Βάλε ένα μοτίβο ή κωδικό για να το έχεις, μπορεί να είναι βρεγμένο παράδειγμα κάποια στιγμή το δάκτυλο και να μη το αναγνωρίζει το αποτύπωμα το τηλέφωνο ή να έχει βρωμιές ή οτιδήποτε. Καλό είναι να το έχεις, να μπορείς να το ξεκλειδώσεις ΑΝ χρειαστεί.
      Δεν χρειάζεται να βάλεις κάποιο Launcher, ρώτησα γιατί έχουν μία επιλογή να κλείνει η οθόνη με διπλό χτύπημα (επιλογή που δεν έχει το μαμά launcher) η οποία σου ή απενεργοποιεί το αποτύπωμα ή καθυστερεί μερικά δευτερόλεπτα να κλείσει για να δουλέψει το αποτύπωμα.
    • Δεν ξεκλειδώνει καθόλου με το δαχτυλίκο και διάβασα ότι πρόκειται για κοινό προβλημα στο mi A1. Τώρα το έχω να ξεκλειδώνει με ολίσθηση.
      Είναι εύκολο και αξίζει να βάλω κάποιο mod? Έχει κυκλοφορήσει ενα που διορθώνει το πρόβλημα, wake up fingerprint. Έχει άλλο που κάνει τη κάμερα καλύτερη. Αξίζει να ασχοληθεί κανείς με αυτά;
    • Πήγαινε ρυθμίσεις ασφαλείας, διέγραψε τελείως τα δακτυλικά αποτυπώματα , βάλε ένα μοτιβό εύκολο και μετά πέρνα πάλι το δακτυλικό, μήπως στρώσει έτσι.
    • Διαφήμιση
    • Δεν βοήθησε, δεν πειράζει, θα ζήσω και χωρίς αυτό. Εσείς προτείνετε να το αφήσω ως έχει; Να μην βάλω launchers, mods και τέτοια; Διάβαζα όλοι όταν παίρνουν A1 βάζουν Nova Launcher, Lawnlauncher για καλυτερη λειτουργία..
    • Καλά άμα κάποια στιγμή στο μέλλον θες το ξανακοιτάμε, κρίμα είναι. Καινούργιο κιόλας. Οι launcher είναι στη κρίση σου αν θα βάλεις ή όχι , έχεις μεγαλύτερη παραμετροποίηση σε κάποια πράγματα που δεν έχουν συνήθως οι μαμά launcher αλλά δεν είναι απόλυτο να βάλεις κιόλας. Αν θες να δοκιμάσεις κάποιον προτείνω Nova Launcher, Evie launcher. Και ο microsoft launcher (έχω φώτο από αυτόν αν θες να δεις πως είναι πάνω κάτω) που δουλεύω τις τελευταίες μέρες είναι αρκετά καλός αλλά είναι Beta φάση ακόμα.
    • Δε νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε κατι αυτη τη στιγμη,απο τη στιγμη που ολοι οι χρηστες εχουν αυτο το προβλημα.
      Σαν μονη λυση ειναι αυτο το mod μονο αλλα δε τολμαω προς το παρον να το βαλω γιατι δε ξερω πως.
      Παραθέτω το λινκ:
      [MOD] [N-7.1.2] [ROOT] [UPDATE:- 30.12.2017]… | Xiaomi Mi A1

Αν θελετε, δείτε το και το συζηταμε.
      Φαίνεται καλό, τι λέτε;

=============== Φεβ 14th 2018, 2:35pm ===============

Ο/H amavroudis έγραψε:

@Chris Rag δοκίμασες να βάλεις δακτυλικό εχωντας αγγλικά ενεργοποιημένα; Μήπως σε μπλοκάρει η γλώσσα;
      Το δοκιμασα μολις, τα ιδια. Με το που πιανει το δαχτυλο,πεταει την οθονη του pattern.
      Οπως πχ αν βαλεις πολλες φορες λαθος το δαχτυλικο που σε πεταει αναγκαστικα την οθονη του pattern.
    • Διαφήμιση
    • Αν βγάλεις όλα τα κλειδώματα οθόνης και αφήσεις μόνο το δακτυλικό, ξεκλειδώνει κανονικά;

EDIT: κουταμάρα είπα :P Παρόλαυτα βγάλε τελείως τα κλειδώματα οθόνης ώστε να διαγραφούν όλα, μέχρι και τα δακτυλικά. Και φτιάξε τα από την αρχή αλλά βάλε π.χ. pin αντι για μοτίβο και βάλε πάλι δακτυλικό αποτύπωμα.

Το mod από ότι βλέπω θέλει root για να δουλέψει για το οποίο δεν έχω άποψη εφόσον το δικό μου είναι ''μαμά'' σε αυτό το θέμα.
    • Εντάξει, βρήκα κατά λάθος τελείως τη λύση. Τη γράφω εδώ σε περίπτωση που πάθει κάποιος το ίδιο. Το δαχτυλίκο αποτύπωμα buggare από την εφαρμογή screen off. Αυτο το μικρό widget για να μην πατάμε συνεχεια το κουμπί. Επομένως αν το κλείδωσω από το κουμπί κι όχι από την εφαρμογή, ξεκλειδώνει κανονικά από το δαχτυλίκο..

Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές!!
    • Με τη χρήση αυτού του προγράμματος και του οδηγού που περιλαμβάνει, έκανα εγκατάσταση της Google camera, πολύ απλά, αυτοματοποιημένα, μέσα σε 2 λεπτά. Ξεκλειδώνει μόνο του τον bootloader, περνάει το API και το APK, και κλειδώνει ξανά τον bootloader.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα... Μόλις πήρα στα χέρια μου το Mi A1 σε Rose Gold , για τη γυναίκα. Γενικά από όσα έχω δει στο youtube , άλλοι unboxers λένε πολύ καλά λόγια και άλλοι το θάβουν.Αυτά όμως είναι και θέμα marketing,οπότε τα προσπερνάω. Εκείνο που με ενδιαφέρει , μιας και προορίζεται για γυναίκα, είναι να μη τρ'ωε κολλήματα του στυλ "κάνω επανεκκίνηση για να ξεκολλήσει", να έχει μια αξιοπρεπή κάμερα για φωτογραφίες και να κρατάει η μπαταρία 1,5 -2 μέρες με πολύ χαλαρή χρήση.
      Τώρα θα μου πείτε " Καλά ρε μεγάλε , πρώτα αγοράζεις και μετά ρωτάς? "
      Απλά έληγε η διορία ανανέωσης και θα έχανα μια καλή επιδότηση , μου άρεσε πολύ και εμφανισιακά σε ροζ και το πήρα δώρο.
      Μπορεί κάποιος που να το έχει καιρό να μου πει εντυπώσεις και αν καλύπτει τα παραπάνω ζητούμενα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) :)

EDIT : Η μετάβαση σε Mi A1 , θα γίνει από kenzo.