Γενική συζήτηση για το Mi A1
-
-
-
Ενεργοποίηση του αυτόματου κλεισίματος μετά από Χ δεύτερα. Στις ρυθμίσεις.
-
παιδια καλημερα..επειδη ακομη ψαχνομαι (ειχα συνηθησει το redmi) θα ηθελα να ρωτησω για σημειωσεις υπαρχει καποια εφαρμογη?...
ευχαριστω -
Mi Notes, νομίζω υπάρχει και στο Google play.
-
Καλύτερα να το πουλήσει, όσο είναι ακόμα νωρίς που πιάνει ακόμα καλή τιμή κ να γυρίσει στα γνώριμα λημέρια της miui, γιατί δεν το βλέπω να την παλεύει το παλικάρι!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H mao2017 έγραψε:
παιδια καλημερα..επειδη ακομη ψαχνομαι (ειχα συνηθησει το redmi) θα ηθελα να ρωτησω για σημειωσεις υπαρχει καποια εφαρμογη?...
ευχαριστω
-
-
Καλύτερα να τηγανίζεις τα αυγουλάκια σου κ να μην το σκαλίζεις αυτό το θέμα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Καλύτερα να τηγανίζεις τα αυγουλάκια σου κ να μην το σκαλίζεις αυτό το θέμα...
Εγώ θα του πρότεινα να πάρει το Xiaomi Mi Bluetooth headset LYEJ01LM, γιατί μπορεί στο τέλος να νιώσει και ψεκασμένος διαβάζοντας αυτά που λέγονται περί SAR. -
παιδια συγνωμη αλλα διαβαζω ενα καρο μκλ...και εχω χασει την μπαλα ....
-
Αυτο το κάρο που διαβάζεις, δεν είναι μλκ, αλλά μην το συζητήσουμε αλλο είπαμε...
Απλα πάρε το μπλε δόντι, μπας κ γλιτώσεις καμία ντουζινα δισεκατομμύρια εγκεφαλικά κύτταρα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα