Γενική συζήτηση για το Mi A1
-
-
Όχι, προς το παρών δεν υπάρχει MIUI που να μπαίνει στο mi A1, ίσως αν καταφέρεις να βρεις κάτι στο xda
-
Κρίμα, και είχα μια ελπίδα! Είναι ο βασικότερος λόγος που με κρατάει από την αγορά του.
-
Ο/H noc έγραψε:
Κρίμα, και είχα μια ελπίδα! Είναι ο βασικότερος λόγος που με κρατάει από την αγορά του.
-
Καλημέρα, παρατήρησα τελευταία ότι φορτιστής του κινητού (mi a1) κάνει ένα τσιτσιρισμα, 2 μηνών φορτιστής. Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο στον δικό σας xiaomi
Επίσης υπάρχει τρόπος να φύγουν από την οθόνη κλειδώματος οι εφαρμογές που τρέχουν; Έχω την Oreo 8.0
0
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Bell έγραψε:
Καλημέρα, παρατήρησα τελευταία ότι φορτιστής του κινητού (mi a1) κάνει ένα τσιτσιρισμα, 2 μηνών φορτιστής. Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο στον δικό σας xiaomi
Επίσης υπάρχει τρόπος να φύγουν από την οθόνη κλειδώματος οι εφαρμογές που τρέχουν; Έχω την Oreo 8.0
0
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H Darkkrider93 έγραψε:
Ο/H Bell έγραψε:
0
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω πχ μια εφαρμογή που δείχνει τα kb/s που καταναλώνω. Ε δεν θέλω να μου το υπενθυμίζει και στην μπάρα
Ρυθμίσεις - εφαρμογές ειδοποιήσεις και θα βρεις ποιες εφαρμογές δεν θέλεις να στέλνουν ειδοποίησης στο off. Εγώ αυτό έκανα.
-
Ο θόρυβος έχει να κάνει με την μετατροπή του ρεύματος. Συνήθως φταίει το ότι τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι χαμηλής ποιότητας. Επειδή όμως δεν στο έκανε από την αρχή (μετά το διάβασα αυτό) αν θες πάρε κάποιον άλλο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι κινδυνεύεις.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ρυθμίσεις - εφαρμογές ειδοποιήσεις και θα βρεις ποιες εφαρμογές δεν θέλεις να στέλνουν ειδοποίησης στο off. Εγώ αυτό έκανα.
-
Να μην είναι κλεμμένο;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-