Τσεκαρε τον lawnchair είναι πιο λιτός βέβαια από τον Microsoft. Αλλά εμένα με είχε βολεψει.Ο/H mao2017 έγραψε:
Παιδια καλησπέρα....έβαλα luncher microsoft...μου έφαγε την μπαταρία στο φτερό...έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία?....έτσι είναι με τους luncher.?
Ευχαριστώ
Γενική συζήτηση για το Mi A1
-
-
Ο/H mao2017 έγραψε:
Παιδια καλησπέρα....έβαλα luncher microsoft...μου έφαγε την μπαταρία στο φτερό...έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία?....έτσι είναι με τους luncher.?
Ευχαριστώ
-
εμενα παιδια φτανει στο 7% ...και χωρις να κανω και τιποτα το ιδιαιτερο....
-
Nova launcher 3%. Μου χει λείψει η αυτονομία του redmi note 3 pro. Και στην ταχύτητα βέβαια του κινητού απογοήτευση. Δεν διακρίνω καμία βελτίωση σε σχέση με το "ξεπερασμένο" note 3 pro
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
προσωπικα με εχει απογοητευση η μπαταρια.....μεσα σε 30 ωρες φοριση ξανα...και να φανταστει κανεις οτι δεν παιζω παιχνιδια φεισμπουκ κ.τ.λ..μονο κανενα μηνυμα σε γουατς απ και βαιμπερ....απογοητευση...
-
Νεότερος επεξεργαστής δε σημαίνει πάντα "γρηγορότερος επεξεργαστής". Ο 625 είναι πιο "αργός" από τον 650 του redmi note 3 pro.
Είναι όμως στα 14nm και σε σχέση με τον 650, που είναι στα 28nm, σε 2 απόλυτα ίδια κινητά θα έπρεπε να δίνει καλύτερη αυτονομία με την ίδια χρήση, έστω και οριακά.
Εδώ όμως διαφέρουν πολλά πράγματα και στο hardware αλλά και στο λειτουργικό. Δες αν μπορείς, μέσα από τις ρυθμίσεις του android, να περιορίσεις την εκκίνηση άχρηστων για σένα εφαρμογών με το boot, καθώς και εφαρμογών που κρατάνε "ξύπνιο" το τηλέφωνο, όταν η οθόνη είναι κλειστή.
ΥΓ. Αυτά είναι προσωπικές προτιμήσεις αλλά το redmi note 3 pro αν και "παλιό" πια, εξακολουθεί να είναι "καλύτερη/δυνατότερη" επιλογή από πολλά νεότερα κινητά, ειδικά αν αυτά διαθέτουν τον 625. Κάποιος που θα πάρει το πρώτο του κινητό με sd 625 θα μείνει ευχαριστημένος γενικά, αν πάει σε αυτό από sd 650/ΡΝ3pro ίσως να μην το δει και τόσο σαν αναβάθμιση -
αρα εμεις οι κατοχη του α1 ας προσεχαμε..για να ειχαμε...
-
-
@mao2017 Όχι, δεν είναι καθόλου έτσι.
Τον ίδιο επεξεργαστή έχουν και τα mido και πάρα πολλά άλλα κινητά. Η ιστορία έχει δείξει ότι είναι εξαιρετικά κινητά "μέσης κατηγορίας".
Αν η αγορά έχει γίνει με βάση σωστά κριτήρια, είναι θέμα ρυθμίσεων ή και υπομονής να βελτιστοποιηθεί η rom, μέχρι να δώσει επιθυμητά αποτελέσματα.
Αν το κριτήριο ήταν "ένα δυνατότερο τηλέφωνο από το rn3pro"... τότε μπορείς να το πεις και λάθος επιλογή -
τι ειδους ρυθμισεις εννοεις?..
-
Σε αυτό μόνο γενικά μπορώ να σε βοηθήσω, μιας και δεν έχω το τηλέφωνο, να σου πως ακριβώς τις ρυθμίσεις και δεν ξέρω για συγκεκριμένες εφαρμογές που χρησιμοποιείς εσύ.
Συνήθως όμως μέσα στις ρυθμίσεις, υπάρχει μια επιλογή για τα Apps. Aν κάνεις tap σε κάθε εφαρμογή, βγάζει μια σελίδα που έχεις πρόσβαση σε διάφορες ρυθμίσεις, από το που έχει δικαιώματα μέχρι τη μπαταρία και αν μπορεί να τρέχει στο background όταν είναι κλειστή η εφαρμογή. Κάνοντας tap πάνω σε κάθε μια κατηγορία από αυτές, βλέπεις τι ρυθμίσεις έχουν διαθέσιμες και ανάλογα κλείνεις όσες δε θες. Φυσικά χρειάζεται προσοχή να μην πειράξεις εφαρμογές που πρέπει να "τρέχουν".
πχ. Αν έχω εγκαταστήσει ένα θέμα εικονιδίων ή μια κάμερα, κλείνω το να τρέχουν στο background όταν δε χρησιμοποιούνται (στην επιλογή της μπαταρίας), μιας και όταν τα χρειάζομαι απλά τα ανοίγω. Με την ίδια λογική κλείνω πρόσβαση σε πχ. Επαφές -αν έχουν- γιατί δεν τη χρειάζονται κανονικά κλπ. -
ευχαριστω πολυ...αρχιζω το ψαξιμο...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα