Γενική συζήτηση για το Mi A1
-
-
Λοιπον γράφω για να καταχωρηθεί σαν εμπειρία κάπου, σχετικά με το Xiaomi Mi A1.
Σήμερα έπαιζα StormBound για αρκετή ώρα (που πρώτη φορά κράτησε τόση ώρα, περίπου ~45'-50') αλλά το έχω παίξει πολλές φορές με μεγάλη διάρκεια παιχνιδιού. Η συσκευή ήταν ζεστή αλλά όχι καυτή. Το παιχνίδι δεν είναι ψηλών απαιτήσεων, αν και νομίζω ότι κάποια στιγμή στις ρυθμίσεις του είχα βάλει να έχει μέγιστη ποιότητα γραφικών.
Μόλις τέλειωσε το παιχνίδι, η οθόνη μαύρισε. Πατάω να κάνει restart, τίποτα, όση ώρα και να το χω πατημένο.
Είχε κάνει αναβάθμιση μόλις προχθες στην έκδοση του Νοεμβρίου. Δεν θυμάμαι τι είχα κάνει με την ρύθμιση ambient display που διαβάζω ότι είναι γνωστό bug στο Mi A1 που η Xiaomi νομίζω δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα γι αυτό.
Θα το πάω στο σκρουτζομάγαζο που το πήρα να δώ τι θα γίνει.. αλλά επειδή έχω αγχωθεί μην ξανασυμβεί, αν μπορέσω, θα πάω για άλλο μοντέλο ή και μάρκα (αν και αγόρασα γμτ τόσα πράγματα για το συγκεκριμένο κινητό που μέχρι τώρα είχα μείνει υπερ-ικανοποιημένος). Προτάσεις δεκτές...
Όποιος ξέρει κάτι παρακαλώ τα φώτα του..
Edit: Το θέμα λύθηκε. Δείτε εδώ για περισσότερα -
Επειδη έχω χάσει λίγο τη πορεία του μοντέλου ως προς τις αναβαθμίσεις (το χρησιμοποιεί η σύζυγος πια), Android 9 προβλέπεται;
-
παιδια διαβαζω για αναβαθμιση.....και η οποια οταν γινει δεν θα μπορεις να ξαναγυρισεις πισω το κινητο....τι ξερετε?..τι ισχυει η τι θα ισχυει...??
-
Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση από το forum λέγεται ARB RollBack Alert : Έρχονται αναβαθμίσεις σε Android Pie στις σειρές Mi-A1/A2, αλλά προσοχή....
-
Παιδιά βοήθεια.. χθες εκανα επαναφορά του κινητού και πήγα να περάσω την
gcam αλλά έμεινα στο ξεκλείδωμα του bootloader και δεν πέρασε η κάμερα +
ότι χάθηκαν τα πάντα.
Πως κλειδώνω πάλι bootloader γιατί δεν το έχω καταφέρει μέχρι στιγμής ; Δεκτή και βοήθεια με teamviewer
Ευχαριστώ -
Το miA1 δεν έχει miui, αλλά stock android και κλειδώνεις / ξεκλειδώνεις με εντολές.
fastboot oem lock/ unlock αν δεν κάνω λάθος.
@NasDriver Ανέστη; -
-
-
Έχεις βάλει οδηγούς στον υπολογιστή σου; Το αναγνωρίζει;
-
Με τον ίδιο τρόπο που ξεκλείδωσες, η εντολή αλλάζει
-
Έχω βάλει οδηγούς και μόλις πατάω το cmd και fastboot devices δεν το αναγνωρίζει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα