Δεν εχω δει φοβερες φοβερες, το ραδιοφωνο ειναι καλοδεχουμενο τωρα για τα υπολοιπα θα δείξει
Γενική συζήτηση για το Mi A1
-
-
καλημερα παιδια..πηρα την αναβαθμιση συν μια μικροτερη ...το θεμα που εχω ειναι με το ηχειο της συσκευης...ακουω πολυ χαμηλα τον συνομιλιτητη .......
το κινητο το πηρα απο γνωστη ελληνικη αλυσιδα.....πως μπορω να δω αν εχω την Β20 μπαντα?
ευχαριστω -
Δυο μέρες που την έχω καλά δείχνει να πηγαίνει.
Μεγάλη διαφορά το ράδιο, προσωπικά μου έλειπε.
Για τις μπάντες δεν ξέρω αν δουλεύουν ολες, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να το τσεκαρουμε. -
Καλημέρα! Πήρα και εγώ την 9 την Παρασκευή. Φαίνεται να πηγαίνει καλα. Με έχουν ενοχλήσει λίγο ότι διάφορες εφαρμογές πετανε ειδοποιήσεις κάθε τόσο και πρέπει να τις ρυθμίσεις να μην σου ξανα έρχονται.. δεν είναι πολλές βέβαια αλλα τέλος πάντων. Παρατήρησε κανείς να αργούν στο φόρτωμα περισσότερο οι σελίδες όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο με το Wifi μετά την αναβάθμιση;
-
και εγω χτες την εβαλα αλλα δεν μπορω να βρω το miracast. Καμια ιδεα κανεις?
-
Ζήτω συγγνώμη γιατί δεν γνωρίζω αν θα έπρεπε να γράψω εδώ.
Μετά την αναβάθμιση σε android 9, εξαφανίστηκαν από την κορυφή της αρχικής οθόνης οι ενδείξεις του Bluetooth και της τοποθεσίας όταν είναι ενεργοποιημένα. Υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται; -
Θα έπρεπε να εμφανίζονται, όταν είναι ενεργά αντίστοιχα.
-
Δεν ξέρω τι φταίει. Έκανα και επανεκκίνηση, τίποτα
-
Ο/H johnamper έγραψε:
Ζήτω συγγνώμη γιατί δεν γνωρίζω αν θα έπρεπε να γράψω εδώ.
Μετά την αναβάθμιση σε android 9, εξαφανίστηκαν από την κορυφή της αρχικής οθόνης οι ενδείξεις του Bluetooth και της τοποθεσίας όταν είναι ενεργοποιημένα. Υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται;
UI Tuner
UI Tuner Launcher -
Αν κάνω μόνο root χάνω τα update από την google. Θέλω να εγκαταστήσω μερικές εφαρμογές root γι'αυτό ρωταω. Λέω να το κάνω με αυτό τον οδηγό
Πως να κάνετε Root στο Xiaomi Mi A1 - xiaomitips.gr -
Καλησπέρα παιδιά μετά την ωραία αναβάθμιση που πήραμε με το 9pie έχω ένα θέματα κι από ξαφνικά εκεί που είναι κλειδωμένο το τηλ ανάβει η οθόνη σαν να θέλει να έρθει κάποια ειδοποίηση αλλά δεν έρχεται και μετά από κάποια δεύτερα κλείνει μετά από λίγο μπορεί να ξανά κάνει το ίδιο,,, όταν όμως μου στέλνει κάποιος κάτι έρχεται κανονικά ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Από όταν έγινε update σε 9 pie . Το κινητό κρασαρει συνέχεια η αρχική οθόνη παγώνει. Ξέρετε γιατί ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα