Στης κόρης που έκανα αναβάθμιση σε pie δεν με έχει πει για προβλήματα ούτε εγώ διαπίστωσα προβλήματα όταν με το δίνει. Μάλλον πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν δεν στρώσει καθαρή εγκατάσταση με miflash tools, νομίζω.
Γενική συζήτηση για το Mi A1
-
-
Και το δικό μας μια χαρά πάει με την 9αρα
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Στης κόρης που έκανα αναβάθμιση σε pie δεν με έχει πει για προβλήματα ούτε εγώ διαπίστωσα προβλήματα όταν με το δίνει. Μάλλον πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν δεν στρώσει καθαρή εγκατάσταση με miflash tools, νομίζω.
-
Κατεβάζεις το miflash στον υπολογιστή σου και το εγκαθιστάς...
-
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
Πώς κάνω εγκατάσταση με miflash tools ?
-
Χτες έκανα επαναφορά τηλεφώνου . Δεν διορθώθηκε το κολλήμα που κάνει. όταν κλείνεις την οθόνη με το πάουερ. Το μόνο που βρήκα είναι αν βάλω ---> κλείδωμα οθόνης : ολίσθηση. Δεν το κάνει λειτουργεί κανονικά δεν κολλάει. Παράξενο δεν είναι.
-
Δες και σε άλλα site αν το έχουν και άλλοι μάλλον για bug θα πρόκειται.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα παιδιά.....δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω εδώ αλλά είμαι νεο μέλος... εντελώς ξαφνικά και ενώ το τηλέφωνο λειτουργούσε κανονικά (μετά και την αναβάθμιση σε 9pie). κολλάει υπερβολικά πάρα πολύ....έκανα factory reset...αλλά το προβλήμμα εξακολουθεί... γνωρίζει κανείς κάτι? ευχαριστώ..
-
Καλησπέρα σας,
έχω σχεδόν ενάμιση χρόνο το Α1 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις αποδόσεις του ανάλογα με το κόστος αγοράς του.
Πριν από λίγες ημέρες αποφάσισα να το κάνω root (έχω android 9) αλλά ενώ το root checker & το magisk manager δείχνουν ότι είναι root όταν τρέχω το wifi password δείχνει ότι δεν είναι root το κινητό.
Το ίδιο παρουσιάζει & με άλλα apps. Βασικά θέλησα να το κάνω root για να μπω να πάρω backup με το titanium backup αλλά αυτό δεν το ανοίγει καθόλου.
Οποιος μπορεί να βοηθήσει με το πρόβλημα που έχω είναι επρόσδεκτη η βοήθειά του.
-
παιδια καλημερα.μολις τελειωσαν τα ΜΒ αρχισε να χρεωνεται η καρτα πως κλεινουμε τα δεδομενα?
ευχαριστω -
Settings, SIM cards, mobile data.
-
κατ αρχην ευχαριστω...αλλα το μενου ειναι στα ελληνικα και στην καρτα σιμ εχει μονο κλειδωμα καρτας..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα