Γενική συζήτηση για το Mi A1
-
-
ειναι κλειστα....
-
Ψάξε για: restrict data android one.
Δεν το έχω το τηλέφωνο σου. -
Παιδιά καλημέρα,θα ηθελα μια βοηθεια.Στο viber δεν λαμβανω ηχητικη ειδοποιηση αν και εχω κανει ολες τις απαραιτητες ρυθμισεις.
-
Ο/H gus7 έγραψε:
Παιδιά καλημέρα,θα ηθελα μια βοηθεια.Στο viber δεν λαμβανω ηχητικη ειδοποιηση αν και εχω κανει ολες τις απαραιτητες ρυθμισεις.
1. Ρυθμισεις Viber?
2. Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων από ρυθμίσεις-->εφαρμογες και ρυθίσεις
3. Απεγκατάσταση και πάλι εγκατάσταση;; -
Ο/H martzicadespell έγραψε:
Ο/H gus7 έγραψε:
2. Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων από ρυθμίσεις-->εφαρμογες και ρυθίσεις
3. Απεγκατάσταση και πάλι εγκατάσταση;;
-
Καλησπέρα. Το σκεφτόμουν αυτο το θεμα και θυμήθηκα οτι τελικα το ειχα παθει κι εγω πριν 1 χρονο που ειχα πρωτο παρει το τηλ. Αυτο που εκανα ηταν να το κατεβασω και να το ορισω ως ειχα ειδοποιησης της εφαρμογης. Σαν να ελειπε το αρχειο. Αμα θες δοκιμασε το κι αυτο.
Viber-->Περισσότερα-->Ειδοποιήσεις-->Ήχος ειδοποίησης-->Σύνθετες-->Ηχος και επελεξε το μεσα απο τη συσκευη -
Ok,δουλεψε,ευχαριστω πολυ.Εχω αλλη μια ερωτηση,μετα τις τελευταιες αναβαθμισεις υποστηριζει quick charge η συσκευη;Αν ναι λογικα χρειαζεται αγορα αναλογου φορτιστη;
-
Σ αυτο δεν μπορω να απαντησω στα σιγουρα αν εχει να κανει με τον φορτιστη γιατι εμενα και με φορτιστη 1Α παλι γρηγορη φορτιση.
-
Ευχαριστω και παλι.
-
Μετά την τελευταία αναβάθμιση του Ιουνίου αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου και το proximity sensor;
Στην πρώτη περίπτωση αργεί δραματικά να ξεκλειδώσει και στη δεύτερη μετά το τέλος της κλησης η οθόνη παραμένει κλειστή καθώς απομακρύνεται το κινητό από το αυτί -
Καλησπέρα σας, πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ!! Θέλω βοήθεια σχετικά με το wifi calling app της vodafone. Συγκεκριμένα, έχω custom rom (RevengeOS και παλιότερα RR) και για κάποιο λόγο η εφαρμογή δεν δουλεύει (προσπαθεί να συνδεθεί στο δίκτυο wifi λέει ενώ είναι ήδη συνδεδεμένο). Έκανα δοκιμή στο ίδιο τηλέφωνο με official rom (unlocked και root) και δουλεύει κανονικότατα... Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Υπάρχει κάτι από την official που πρεπει να φλασάρω για να δουλέψει; Ευχαριστώ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα