Την έχεις ενεργοποιήσει τη λειτουργία από τον πάροχο σου; Θέλει μια διαδικασία με κινητό που υποστηρίζει ο πάροχος. Μετά συνεχίζεις με τις ρυθμίσεις στο κινητό σου, αν βέβαια υποστηρίζεται από τη custom rom που έχεις. Ένα ένα τα βήματα.
Γενική συζήτηση για το Mi A1
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Την έχεις ενεργοποιήσει τη λειτουργία από τον πάροχο σου; Θέλει μια διαδικασία με κινητό που υποστηρίζει ο πάροχος. Μετά συνεχίζεις με τις ρυθμίσεις στο κινητό σου, αν βέβαια υποστηρίζεται από τη custom rom που έχεις. Ένα ένα τα βήματα.
-
-
Ο/H Bell έγραψε:
Μετά την τελευταία αναβάθμιση του Ιουνίου αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου και το proximity sensor;
Στην πρώτη περίπτωση αργεί δραματικά να ξεκλειδώσει και στη δεύτερη μετά το τέλος της κλησης η οθόνη παραμένει κλειστή καθώς απομακρύνεται το κινητό από το αυτί
-
Τέλος του μήνα έρχεται στις κόρης μου. Οπότε έχουμε μέρες μπροστά μας.
-
Εμένα μετά τις 14-15 του μηνός.. Εκεί κοντά εμφανίζεται η ενημέρωση
-
Καλησπέρα παιδιά.
Χρειάζομαι βοήθεια για το xiaomi Mi1 A1 android one Που έχω.
ήμουν στο instagram, κάποια στιγμή έκλεισε η εφαρμογή και όποια εφαρμογή κι αν άνοιγα μου έλεγε αδυναμία ανοίγματος.
Κόλλησε η οθόνη οπότε πάτησα πολλή ώρα το Power button για να κάνει restart.
Από εκεί και πέρα προσπαθεί να ανοίξει το κινητό και συνεχώς μου βγάζει το μήνυμα :
Android Recovery
xiaomi/tissot/tissot_sprout
9/PKQ1.180917.001/V10.0.13.0.PDHMIXM
user/release-keys
Use volume up/down and power.
Can't load Android System. Your data may be corrupt.If you continue to get this message, you may need to perform a factory reset and erase all user data stored on this device.
Try again (που το έχω κάνει καμιά 10αριά φορές και συνεχώς προσπαθεί να φορτώσει τα android και φτάνει σε αυτή την οθόνη πάλι)
Factory data reset
Το συνδέω στο laptop για να το δει ως συσκευή και να πάρω ότι μπορώ να σώσω, και δεν το βλέπει καν , παρόλο που ακούω χαρακτηριστικό ήχο ότι συνδέεται κάποια συσκευή.
Καμιά ιδέα τί μπορώ να κάνω;
Δεν έχω κάνει καμία παρέμβαση στην συσκευή, πέρα από το να την αφήνω να κάνει τις δικές της ενημερώσεις που μου βγάζει κατά καιρούς ότι είναι διαθέσιμες.
Η τελευταία έγινε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην no.clue: Άνοιξα καινούριο νήμα σχετικά με το πρόβλημά μου. ().
-
Βάλε για αρχή οδηγούς στον υπολογιστή σου
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Και μετά βλέπουμε. -
ευχαριστώ για την απάντηση...
εγκατέστησα τους drivers, τώρα όταν το έχω σε fastboot mode το βλέπει ο υπολογιστής από την διαχείριση συσκευών ως android bootloader interface αλλά δεν το βλέπω σαν συσκευή usb συνδεδεμένη, σαν δίσκο δλδ στο pc.
Ακόμη, πριν βάλω pin και ξεκινήσει να φορτώνει τα android για να καταλήξει πάλι να μου βγάλει το μήνυμα ότι πρέπει να κάνω reset, το βλέπει από την διαχείριση συσκευών σαν φορητή συσκευή usb mtp αλλά πάλι δεν το βλέπω σαν συνδεδεμένη usb συσκευή -
Μπες σε recovery, πατώντας τα power / volume + και δες αν το βλέπει.
-
Το ίδιο με πριν ...το ανθρωπάκι ανάσκελα με θαυμαστικο και να λέει no command στην οθόνη του κινητού και ο υπολογιστής δεν το βλέπει ως συσκευή... οι ήχοι όμως ότι κάτι συνδέεται συνεχίζουν να ακούγονται.
Αν έχω απενεργοποιημένο το usb debug πώς θα το δει ο υπολογιστής; -
Δύσκολα.
Περίμενε να το δει κάποιος που ξέρει καλά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα