καλημερα παιδια... Σοβαρη ζημια και θελω βοηθεια.. το RN 3 φιλου επεσε στο νερο και επειδη δεν μπορουσε να το κλεισει καταστραφηκε ... Μου το εφερε και αφου το ανοιξα διαπιστωσα οτι ειχε αρπαξει η ταινια της οθονης που μπαινει στην μητρικη + το νερο που ειχε μπει παντου )))) .μετα απο λεπτη επεμβαση καταφερα να το κανω να δουλεψει ΑΛΛΑ χωρις να αναβει η οθονη... Μεσα υπηρχαν οικογενειακες φωτο και πολλα τηλεφωνα ασυγχρωνιστα(((((( ..
Το συνδεω στο PC και το τηλεφωνο αναγνωριζεται κανονικα .. το συνδεσα με το MIPCSUITE και τα βλεπω ΟΛΑ ... ΑΛΛΑ ενω τραβηξα τις φωτο και τα μηνυματα στο υπολογιστη δεν μπορω με τιποτα να κανω Export τις επαφες , παρολο που κανω τα προβλεπομενα...... το θεμα ειναι οτι ενω μου λεει να επιλεξω φακελο για να βαλει το αρχειο με τις επαφες και κανει την διαδικασια και λεει οτι εγινε με επιτυχια ο φακελος παραμενει αδειος.....
Καμια ιδεα ??????
Το συνδεω στο PC και το τηλεφωνο αναγνωριζεται κανονικα .. το συνδεσα με το MIPCSUITE και τα βλεπω ΟΛΑ ... ΑΛΛΑ ενω τραβηξα τις φωτο και τα μηνυματα στο υπολογιστη δεν μπορω με τιποτα να κανω Export τις επαφες , παρολο που κανω τα προβλεπομενα...... το θεμα ειναι οτι ενω μου λεει να επιλεξω φακελο για να βαλει το αρχειο με τις επαφες και κανει την διαδικασια και λεει οτι εγινε με επιτυχια ο φακελος παραμενει αδειος.....
Καμια ιδεα ??????