Xiaomi Redmi Note 5A αναβαθμιση λογισμικου [SOLVED]
-
-
Θα κατεβάσεις αυτήν τη ROM => Loading site please wait... και θα την αντιγράψεις μέσα στην εσωτερική μνήμη του κινητού σου.
Μέσα στη ROM θα βρεις ένα αρχείο που λέγεται twrp.img.
Θα το εξαγάγεις από το zip της ROM, θα το βάλεις μέσα στο φάκελο C:\adb και θα ακολουθήσεις τον δεύτερο τρόπο εγκατάστασης από αυτόν τον οδηγό => TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI ώστε να το φλασάρεις στο κινητό σου.
Κατόπιν θα φλασάρεις τη ROM μέσα από το TWRP σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό => Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi -
Καλησπέρα,
Ακολουθώντας τις οδηγίες σου τα πραγματα πήγαν αρκετα καλά και το τηλεφωνο λειτουργεί πλέον με αναβαθμισμένο software...
Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου -
-
καλησπερα επανερχομαι να σας ζαλισω λιγο με το redmi note 5a που αγορασα δωρο στον γυιο μου.
ακολουθωντας τον οδηγο στην αρχη του μνμ με το xiaomi tool εφερα το τηλεφωνο σε κατασταση mi recovery 3.0 , μου δινει τρεις επιλογες reboot-wipe data-conect with miassistant κατω απο αυτο λεει να χρησιμοπ. το v-up η v-down confirm την επιλογη με το power, και ποιο κατω : this miui version cant be installed on this device. τι κανουμε για να ξεκολησουμε απο εδω?pansta -
-
to reboot με ξαναφερνει στην ιδια κατασταση
=============== Δεκ 27th 2017, 8:02pm ===============
ξανα mi recovery 3.0 οι ιδιες επιλογες χωρισ να μπορω να αλλαξω κατιpansta -
Power τότε πατημένο για μερικά δευτερόλεπτα
-
απλα κανει reboot ξανα και ξανα ή σβηνει την συσκευηpansta
-
Τι έκανες δώσε λίγο το ιστορικό σε παρακαλώ να δούμε τι λύση θα δοθεί
-
Πιο redmi note 5a έχεις; γιατί μου φαίνεται ότι έχεις περάσει λάθος rom και στο γράφει this miui version cant be installed on this device.
Redmi Note 3 pro -
εχεις δικιο , το τηλεφ μου ηρθε απο κινα με κινεζικη ρομ
και ανοιγοντας τον ποιο πανω οδηγο με το xiaomi tool
και φλασαροντας την γλοβαλ εφτασα εδω.
=============== Δεκ 27th 2017, 8:22pm ===============
redmi note 5a 2& 16gb το απλο το φτηνοpansta
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0