Στο δικό μου, στα 8 μέτρα, με ενδιάμεσα τοίχο 25 εκατοστών, 3 με 4 γραμμές, σε όλες τις rom...Να κοιτάξετε τα router σας...Ο/H jimmynet έγραψε:
Έτσι ακριβώς !!!!Ο/H bilis1234 έγραψε:
Σε kenzo εδώ και αρκετές rom το σήμα του WiFi είναι άθλιο στα 5 μέτρα από το ρουτερ με μισή γραμμή...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[XTRV-7.10.27 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/10 20:42)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H skargas έγραψε:
Ο/H jimmynet έγραψε:
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Σε kenzo εδώ και αρκετές rom το σήμα του WiFi είναι άθλιο στα 5 μέτρα από το ρουτερ με μισή γραμμή...
Στο σπίτι έχω 1 ρούτερ και 3 repeaters ένα σε κάθε δωμάτιο και στα 2 μέτρα χωρίς κανένα εμπόδιο μπροστά το σήμα του Kenzo στις τελευταίες 3 ROM είναι γύρω στο 60% με 70% οταν πριν μέσα στο σπίτι είχα 100% παντού
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Sula Diamant έγραψε:
Σε markw πάλι πρόβλημα με Reboot. Από χθες το βράδυ μέχρι πριν λίγο όλα καλά και ξαφνικά παγωνε πάλι η οθόνη και έπρεπε αναγκαστικά να κάνω reboot, γύρω στις πέντε φορές έγινε και γύρισα πάλι σε 7.10.12.
Πάντως να ξέρεις πως εφόσον γύρισες σε παλαιότερη Version χάνεις τα OTA και θα πρέπει να κάνεις Flash την ROM που θα σου στείλουμε στο VIP mail την επόμενη Παρασκευή ώστε να ενεργοποιηθούν πάλι. -
Καλησπέρα πως μπορω να απενεργοποιώ την οθόνη κλειδώματος?? Το ψάχνω και δεν μπορώ να το βρω
Ρυθμίσεις => Κλείδωμα οθόνης & κωδικός => Κωδικός κλειδώματος οθόνης
Επίσης αν έχεις ενεργοποιήσει δακτυλικό αποτύπωμα θα πρέπει να το απενεργοποιήσεις. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ρυθμίσεις => Κλείδωμα οθόνης & κωδικός => Κωδικός κλειδώματος οθόνης
Επίσης αν έχεις ενεργοποιήσει δακτυλικό αποτύπωμα θα πρέπει να το απενεργοποιήσεις.
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Για το mido το λινκ δε δουλεύει λέει 404 not found
-
-
Ο/H geo221 έγραψε:
Περάστηκε και σε μένα με ΟΤΑ στο (R.N.-4X mido). Από ότι βλέπω προς το παρόν λειτουργούν νομίζω όλα σωστά.
Το πρόβλημα ήταν στην διάρκεια του Dowmloading ,σταμάτησε περίπου τέσσερις φορές το κατέβασμα και ξαναπατούσα το κουμπί κατεβάσματος και συνέχιζε από εκεί που σταμάταγε, τελικά μετά από αυτές τις διακοπές έφτασε στο τέλος και όλα καλά.
Άρα να συμπεράνω ότι και το 2ο Πατσ της ΟΤΑ, θέλει και άλλες βελτιώσεις.
Ευχαριστώ την ομάδα μας γι αυτά τα ωραία που μας προσφέρει κάθε εβδομάδα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0