[XTRV-7.10.27 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/10 20:42)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
[@maikmaik
Στην aroma δεν είναι έτοιμο ακόμα , την άλλη βδομάδα ..
Αυτή τη βδομάδα μπήκε δοκιμαστικά στην XTRV αλλά κάναμε ένα λάθος στο script εγκατάστασης του supersu zip ..
Μπορείς να το περάσεις στην aroma και θα δουλέψει , για να δεις ότι δουλεύει όντως θα τσεκαρεις το Documents το οποίο είναι πλέον ενεργοποιημένο από το init.d ..]
@gkalen δεν βρήκα το Documents στις εφαρμογές. Νομίζω ούτε στην προηγούμενη. Θυμάμαι σε ποιο παλαιές rom το έβρισκα και το ενεργοποιούσα για να δουλέψει το titanium backup με το usb otg. Τώρα titanium backup δουλεύει απευθείας.
Edit: το root με magisk.
Από το Mi-4c μου με Tapatalk -
Καλησπερα και απο εμενα ,μπραβο για αλλη μια φορα σε ολη την ομαδα περασε με επιτυχια η arΩma σε redmi note 3 pro ,SuperSu κομπλε,ξεκλειδωτος bootloader και xpsosed ok
-
Ο/H maikmaik έγραψε:
-
-
Τι θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να περάσουμε την αρομα; Επίσης επειδή δεν έχω ξανά περάσει τι διαφορές υπάρχουν;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H maikmaik έγραψε:
@dnomikos αυτό το έχω κάνει αλλά documents δεν βρήκα στην αναζήτηση και λογικό αφού το έχει στα Ελληνικά σαν Έγγραφα 7.0 το οποίο είναι ενεργοποιημένο εξαρχής και δεν απενεργοποιήται.
Από το Mi-4c μου με Tapatalk -
Ο/H miltoskartalas έγραψε:
Τι θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να περάσουμε την αρομα; Επίσης επειδή δεν έχω ξανά περάσει τι διαφορές υπάρχουν;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δες λίγες πληροφορίες για την ARΩMA => [XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης. -
-
-
Παίδες για να πάω στην προηγούμενη aroma χρειάζεται fr?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0