[XTRV-7.10.27 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/10 20:42)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Έχει κανείς λινκ για το mido την 7.10.19 γτ βρίσκω μόνο την .14 έκανα το λάθος και πέρασα την .26 και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω καν έτσι
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Θέμα με το WiFi το σήμα του σέρνεται έχω κάνει φόρματ έχω ψάξει τα πάντα δεν βρησκω άκρη..
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Παρατήρησε κάποιος άλλος σε ΜΙ6, χειρότερες φωτογραφίες με το νέο app?
Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Ο/H prekasg έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Παρατήρησε κάποιος άλλος σε ΜΙ6
Άρα κάτι λάθος κάνω
Sent from my MI 6 using Tapatalk -
Ο/H gas83 έγραψε:
Και σε Redmi 3 Pro (IDO) μαύρη οθόνη. Με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού (για κλείδωμα/ ξεκλείδωμα) εμφανίστηκε το μενού, και επέλεξα επανεκκίνηση, και μετά την επανεκκίνηση όμως πάλι μαύρη οθόνη. Ξανά παρατεταμένο πάτημα, επιλογή recovery, wipe cache+dalvik και προς το παρόν έστρωσε..
Σε redmi 3pro (ido)
Από την Παρασκευή το μεσημέρι.
Patch+αναβάθμιση ειδοποίηση+κατέβασμα+εγκατάσταση της rom χωρίς πρόβλημα.
Κανένα μαύρισμα οθόνης-καμμία επανεκκίνηση
Και μάλιστα ταίριαξε καλύτερα από την προηγουμενη
Είδομεν...... -
Μήπως για το mido να την κατεβάσετε ; Λογικό είναι να τυχαίνουν και αυτά απλά για να μην την πατήσουν περισσότεροι
Συνέχισε την άψογη δουλειά
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gkoutrou68 έγραψε:
Οσοι είχαν θέματα με το midoμηπως είχαν εγκαταστήσει το magiks ,;;
Γιατί νομίζω ότι αυτό κολλούσε τη συσκευή.
-
Ο/H darkmaster9077 έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
ΓΙΑ ΤA MIDO και MARKW
Θα έχετε συντομα fixed rom και θα συνεχίσουμε τις δοκιμές να δούμε τι έφταιξε με τις τελευταίες αλλαγές .
Προσωπικά με supersu και όχι magisk είχα reboots και κολλήματα με την xtrv , συνεχίζουμε τις δοκιμές και ελπίζω μέχρι την άλλη βδομάδα να έχουμε βρει το πρόβλημα ..
Σε markw δεν έχω δοκιμάσει αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε να υπήρχε πρόβλημα στα markw , anyway θα το δούμε κι αυτό ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0