[XTRV-7.10.27 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/10 20:42)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Ο/H prekasg έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Παρατήρησε κάποιος άλλος σε ΜΙ6
Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Μετά από 24 ώρες με την νέα ROM (ΑRΩΜΑ):
Κανένα κόλλημα, όλα ΟΚ με το root (superSU), πιο στρωτή λειτουργία. Αλλά υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας, αργεί πολύ να "κλειδώσει" σήμα υπηρεσίας και μερικές φορές στο ξεκλείδωμα το wallpaper κάνει zoom μόνο του και πρέπει να το ξαναορίσεις για να έρθει στα ίσια του.
Για το app της Πειραιώς... Μετά το update απενεργοποιήται το OneTouch login. H λύση απλή... Το ενεργοποιούμε ξανά από τις ρυθμίσεις του appΨηλός είμαι, ότι θέλω λέω
Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια -
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Έγινε Fix των ROM για τα RedMi Note 4X (Mido) & RedMi 4 PRO (Markw), και παραδόθηκαν ως 7.10.27.
Όπως πάντα οι σύνδεσμοι για την λήψη τους βρίσκονται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. -
εκανα την αναβαθμιση απο το updater αλλα το κινητο δεν κανει boot εχει κολλησει και δειχνει ασπρομαυρη την οθονη τι να κανω?
-
Τι εννοείς ασπρόμαυρη οθόνη ?
Δοκίμασε να κάνεις πάλι το Flash από το TWRP Recovery...
H ROM πρέπει να είναι ακόμη στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου. -
δεν μπορω καν να μπω απο recovery ουτε χειροκινητα.
=============== Οκτ 29th 2017, 8:57pm ===============
το εχω βαλει στην φορτισει τωρα και ενω ειχα μπαταρια τωρα μου δειχνει οτι δεν εχει καθολου και αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι -
Ο/H bas13bou έγραψε:
δεν μπορω καν να μπω απο recovery ουτε χειροκινητα.
=============== Οκτ 29th 2017, 8:57pm ===============
το εχω βαλει στην φορτισει τωρα και ενω ειχα μπαταρια τωρα μου δειχνει οτι δεν εχει καθολου και αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι
-
δεν μου το εμφανιζει καν
-
-
90 ειχα και μου φαινεται περιεργο που εγινε αυτο ενω με την προηγουμενη δεν ειχα κανενα προβλημα μηπως δεν επρεπε να την περασω την αναβαθμηση? τωρα τι γινεται?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0