Μια χαρά είσαι με 41 Καρντάση.
[XTRV-7.10.27 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/10 20:42)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Συγγνώμη αλλά δε μιλάμε για θερμοκρασίες αλλά για ποσοστό κατανάλωσης του android που ανέφερε παραπάνω ο φίλος.
-
-
-
-
Μην νομίζεις ότι τα βλέπω όλα από το κινητό αποσπασματικα βλέπω της αναρτήσεις σήμερα έπεσε δουλειά το βράδυ, και δεν έχω πολύ χρόνο στην διάθεση μου να τα βλέπω όλα @8@nos
-
Ναι αυτή τη τελευταία φοράω αλλά γενικά όλες οι 9αρες είναι για κλάματα από κατανάλωση και όχι μόνο...
-
-
-
Καλημέρα σας
Έβαλα χθες την 7.10.26 στο redmi note 2 και οι εντυπώσεις είναι ανάμικτες προς κακές. Το τηλέφωνο αργεί πολύ σε όλα χωρίς λόγο. Εχει delay απόκρισης ακόμα και 1,5 δευτερόλεπτο σε κάποιες περιπτώσεις. Την πρώτη φορά που άνοιξα τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ συχνά όλες είτε Κολλησαν είτε crusharan.. Λέω οκ.. Θα στρώσει.. Σε δεύτερη φάση απλά αργούν, όχι πάντα όμως. Το Instagram κολλάει και crusharei. Το mail δεν με συνδέει με το Hotmail μου.. Με πετάει σε ενα παράθυρο μετά το log in με τεχνικά χαρακτηριστικά που δεν τα ξέρω.. Και γιατί να τα ξέρω στην τελική! Και δεν με συνδέει.. Βγάζει κάποιο error για την πόρτα κάτι τέτοιο. Στο δια ταύτα θέλω μια rom να κάνω την δουλειά μου χωρίς να κολλάει και να τρώει άπειρη μπαταρία.. Ήδη έχω αλλάξει μία μπαταρία .. Δεν με νοιάζει να είναι η τελευταία rom ή να είναι φουτουριστικη.. Θελω απλά να λειτουργεί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0