Mi A1
-
-
Όχι αυτή είναι Pure Android (Android One)
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Όχι αυτή είναι Pure Android (Android One)
Στάλθηκε από το Lenovo P70-A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Έχω ακούσει ότι μπορεί να γίνει port της rom του mi5x αλλά στο μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη.
Στάλθηκε από το Lenovo P70-A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Λογικα η ρομ του mi 5x θα κανει μιας και μιλαμε για την ιδια συσκευη. Αν δε κανω λαθος ειναι ακριβως ιδιο hardware.
Παρελαβα χθες το MI a1 και δεν μπορω να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενος. Ειναι εντελως αδειο απο εφαρμογες και εργαλεια. Αν και δουλευει πολυ σβελτα χωρις lag η καθυστερησεις Loading, προσωπικα προτιμω μακραν το MIUI. Βεβαια το τηλεφωνο αγοραστηκε για τη μανα μου η οποια θα βρει το android one ισως πιο βολικο οποτε ολα καλα. Αν το κραταγα εγω παντως θα εψαχνα τροπο να βαλω τη ρομ του MI 5x.....και με τη βοηθεια του @derveni καναμε το πρωτο βημα.
Ο bootloader ξεκλειδωθηκε ευκολα με το fastboot αφου πρωτα ενεργοποιησα το oem unlocking στο developer options της συσκευης.
Προφανως αυτος ειναι ο unofficial τροπος και φανταζομαι οτι με τον official, δεν θα εμφανιζει μνμ κατα το boot οτι ειναι ξεκλειδωτο (οπως μου κανει εμενα απο οταν το ξεκλειδωσα)
κατι μου λεει οτι ο derveni ετοιμαζει νεο οδηγο :p
-
@kkmspm Συμφωνώ ότι καλύτερα είναι το official Unlock εξάλλου και στο Ευρωπαϊκό forum ο MOD που το έκανε παρουσίαση το official Unlock έχει ως πρώτη επιλογή και ως δεύτερη το unlock μέσω εντολής όπως κάναμε εδώ από το adb. Για τον οδηγό δεν θα έλεγα όχι να τον κάναμε μαζί μιας και σε βλέπω πιο θαρραλέο από την φίλη μου την @sonobala αλλά με τον official τρόπο το κλείδωμα και μετά το ξεκλείδωμα και flash μιας και είναι κινητό που τώρα άρχισε να περπατάει και ως εκ τούτου θα μας απασχολήσει σύντομα. Ας περιμένουμε και της rom και να το βάλουμε μπροστά καμία μέρα.
-
ΔΕΝ είναι ανεπίσημος τρόπος._
Είναι ο επίσημος τρόπος του Android, που γίνεται με μικρές παραλλαγές της εντολής, σε όλα τα κινητά με Android. Επιπλέον έχει το πλεονέκτημα να γίνεται σε όλα τα λειτουργικά, χωρίς ταλαιπωρία και αναμονή. -
Όπως τα λέει η fog είναι, 2 συσκευές Nexus έχουν περάσει απο τα χέρια μου και καμία δεν είχε ποτέ "Unlock Tool". Τα tools αυτά είναι εφευρέσεις των εταιριών, τις περισσότερες φορές για να στέλνουν τους σειριακούς αριθμούς των συσκευών πίσω στις εταιρίες και να τις βγάζουν εκτός εγγύησης τη στιγμή που γίνεται το ξεκλείδωμα. Ξέρω οτι τουλάχιστον η ASUS και η LG το κάνουν.
Στην περίπτωση της Xiaomi το πιθανότερο είναι να προσπαθεί πρώτον να σύρει τον χρήστη με το έτσι θέλω στα forum της (η όλη ιστορία με fanclubs κλπ φαίνεται κοινή με της ασιατικές εταιρίες, δείτε πχ OnePlus και πως έδινε αρχικά συσκευές μονο με πρόσκληση) και επίσης εισάγει σκόπιμη καθυστέρηση στο ξεκλείδωμα για να κάνει τη ζωή δύσκολη στα διάφορα κινεζομάγαζα που το έχουν κακή συνήθεια να περνάνε πειραγμένες ROM.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Ο/H mallous97 έγραψε:
Στάλθηκε από το Lenovo P70-A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κάποια στιγμή γίνει ότι και στο Mi3 παλιότερα, δηλαδή η ενοποίηση των system partitions τότε μάλλον θα είναι εφικτό
Ελπίζω σύντομα!You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H mallous97 έγραψε:
Στάλθηκε από το Lenovo P70-A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κάποια στιγμή γίνει ότι και στο Mi3 παλιότερα, δηλαδή η ενοποίηση των system partitions τότε μάλλον θα είναι εφικτό
Ελπίζω σύντομα!
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα