Διαφήμιση

Αδυναμία λήψης ενημερώσεων Xiaomi Mi 5x

• Αδυναμία λήψης ενημερώσεων Xiaomi Mi 5x

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα.

Πρόσφατα μετακόμισα στην Xiaomi από την Motorola γιατί το κινητό είχε γίνει πια πιο αργό και από την καθυστέρηση αλλά το νεοαποκτηθέν 5X συμπεριφέρεται λίγο περίεργα.

Τι εννοώ. Ενώ έχω κάνει λογαριασμό στην google τον αναγνωρίζουν μόνο οι εφαρμογές της google που είχε προεαγκατεστημένες. Όταν π.χ πάω να βάλω το google contacts ενώ το λογικό θα ήταν να βλέπει ότι υπάρχει ήδη λογαριασμός και να ενημερώνει αυτόματα τις επαφές μου που έχω στο gmail μου λέει να κάνω sign in με λογικό επακόλουθω όταν βάζω το στοιχεία μου να μου βγάζει ότι ο λογαριασμός αυτός υπάρχει ήδη στο τηλέφωνο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνεχίσω. Μετά σκέφτικα να κάνω ένα factory reset και να ξεκινήσω με το κατέβασμα του google contacts πρώτα, αλλά έπρεπε να μπω στο google play με το ίδιο αποτέλεσμα. Επόμενο βήμα ήταν να κατεβάσω το contacts, να σβήσω τον λογαριασμό της google και να μπω πρώτα από εκεί. Τίποτα. Δεν με βάζει για κάποιο λόγο. Τέλος λέω δεν κάνω ένα update το τηλέφωνο μπας και, και μου εμφανίζεται άλλο πρόβλημα. Δεν με αφήνει γιατί λέει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί σε ασύρματο δίκτυο. Έχω απενεργοποιήσει την επιλογή να ενημερώνετε μόνο παρουσία wlan.... τίποτα. Συνέχεια retry retry retry. Οπότε είπα να ξεκινήσω τις ερωτήσεις μου από εδώ. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα μου; Μπορώ να κάνω manual update μέσω USB; αν ναι που πρέπει να κατευθυνθώ;

Το τηλέφωνο ήρθε με

Android Version: 7.1.2 n2ga7h
      MIUI Version: MIUI Global 8.5 | Stable ( 8.5.6.0.0 NDBCNED)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια.
    • Φιλε μου ανέβασε μι φωτο απο το /Ρυθμίσεις/Σχετικά με το τηλ να δούμε λίγα περισσότερα για την rom. Απο που το αγόρασες ??
    • Ο/H KozyWozy έγραψε:

Από που το αγόρασες;
      Εχει unofficial rom MHN κάνεις τίποτα! :)

Mi account έφτιαξες;
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Αγορασμένο από Ελλάδα (kaizer store) αν και το κουτί έγραφε US και ο φορτιστής ήταν αμερικάνικος.

=============== Οκτ 29th 2017, 9:00pm ===============

Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H KozyWozy έγραψε:

Από που το αγόρασες;Εχει unofficial rom MHN κάνεις τίποτα! :)

Mi account έφτιαξες;
      Ναι έχω φτιάξει
      Images
      • Screenshot_2017-10-29-20-56-22-483_com.android.settings.png

128,81 kB, 1.080×1.920, viewed 148 times

• Φϊλε μου αν είχες συσκευή με κανονική rom ΔΕΝ θα έγραφε σε καμια περίπτωση Global. Γιατί απλά δεν υπάρχει Global για το 5x, και θα έγραφε ενα απο τα νούμερα που φαινονται στο ss που ανεβασα.
      Πάρε λοιπόν την συσκευή και πήγαινε την πίσω στον πωλητή και ζήτα τα χρήματα σου πίσω...

Εχουν βάλει την rom απο το A1. Βλέπεις το Version ?? Εϊναι περίπου ίδιο με το Android Version της φωτο που ανεβασες!!

Και καλυτερα μην το πειράζεις άλλο ... μπορεί να brick-άρει ανα πάσα στιγμή
    • Η γνωστή ρομ που ότι και να κάνεις μπρικάρει.
      Θα σου λεγα αν δεν πολυασχολείσαι να το πας απο κει που το πήρες και να τους πεις τα προβλήματα που έχεις.

• ΟΚ Σας ευχαριστώ για την άμεση απόκριση.

Τελευταία ερώτηση. Στην περίπτωση που ο πωλητής αρνηθεί την επιστροφή γιατί έχουν παρέλθει οι δεκατέσσερις μέρες κατά πολύ από την ημερομηνία αγοράς υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα ή μένω με το κινητό και εύχομαι να μην τα παίξει;
    • Διαφήμιση
    • Αν έχεις γνώσεις και πιάνουν τα χέρια σου υπάρχει,..
      Αν όχι θα στο κάνει κάποιος άλλος...

• Ο/H KozyWozy έγραψε:

Τελευταία ερώτηση. Στην περίπτωση που ο πωλητής αρνηθεί την επιστροφή γιατί έχουν παρέλθει οι δεκατέσσερις μέρες κατά πολύ από την ημερομηνία αγοράς υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα ή μένω με το κινητό και εύχομαι να μην τα παίξει;
      Δεν νομίζω, αλλά αν το κάνει βλέπουμε ...
    • Ενθαρρυντικό.

ΟΚ Αναμένω νεότερα από τον πωλητή και βλέπουμε για τις επόμενες ενέργειες.

Σας ευχαριστώ!

=============== Οκτ 31st 2017, 8:15pm ===============
      Για να κλείσει το νήμα. Μετά από επικοινωνία με το κατάστημα δέχθηκαν την επιστροφή και την απόδοση πίσω του χρηματικού ποσού, χαριστικά μεν μιας και δεν αναγνώρισαν ότι είναι μη επίσημη η ROM. Όπως και να έχει αύριο επιστρέφεται και θα αγοράσω το Mi A1 μιας και ουσιαστικά είναι το ίδιο κινητό και από τις λίγες βδομάδες που το είχα στην κατοχή μου το συμπάθησα πολύ. Ελπίζω να μην έχει παρόμοια θέματα.

Σας ευχαριστώ για τις γνώσεις σας και μιας και θα παραμείνω στην Xiaomi θα σας χρειαστώ ξανά σίγουρα. :)
    • Καλημέρα Παιδιά.Αντιμετοπίζω το εξης πρόβλημα.
      Δεν μπορώ με τίποτα να ενεργοποιήσω της εφαρμογές Viber,whats app να έρχονται ειδοποιήσεις ενώ είναι σβηστεί η οθόνη κλειδώματος.
      Έρχονται μόνο ειδοποιήσεις όταν η εφαρμογή είναι ανοιχτεί στο "background",όταν την κλείνω δεν έρχονται με σβηστεί οθόνη κλειδώματος.
      Απο την εφαρμογή είναι κανονικά ενεργοποιημένο το "push notification", και γενικα απο όπου και να είδα είναι ανοιχτά.
      Μπορεί καποιος να βοηθήσει?
      Ευχαριστώ πολυ!
    • Διαφήμιση