Διαφήμιση

Brick της Συσκευής μετά από Flash της 7.10.27 (ARΩΜA)

• Παιδια, μηδενικο, η ατονο, η ασημαντο, το προβλημα.παραμενει. Πρεπει να βρεθει τι εφταιξε και πως θα λυθει. Δεν μπορουμε να συμβιβαζομαστε με προσωρινες λυσεις .....
      Πιστευω οτι θα βρεθει η λυση απο την ομαδα εδω μεσα, με η χωρις τη συμμετοχη ολων η ακομη καποιων που εχουν καποιες παραπανω γνωσεις .......Υπομονη λοιπον !!!!!
      Αν δοκιμαζαμε να βαλουμε καποια αλλη Rom, πχ LineageOS, παιζει να διορθωθει τιποτε.? Λεω εγω τωρα .....
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Προφανώς και το πρόβλημα παραμένει... Και πρέπει να βρεθεί τι έφταιξε ώστε να αποφευχθεί στο μέλλον. Για αυτό τον λόγο πρέπει να βοηθήσουμε και τα παιδιά που ασχολούνται με αυτό συστηματικά μέσα στο φόρουμ. Όσο για άλλη ROM δεν νομίζω πως θα μπορέσει να αλλάξει κάτι λόγο του ότι είναι ποιο βαθύ το πρόβλημα
    • Ο/H ktsak έγραψε:

Εγω ενα πραγμα θελω να ρωτησω : απολους αυτους που εχουν πχ το mido, μονο εμεις οι 4 προλαβαμε και εγκαταστησαμε την 7.10.27 και τον ηπιαμε ; Ολοι οι αλλοι δηλ δεν την εγκατεστησαν ? Η απλα.δεν το λενε ? Περιεργο ......
      Εγω περασα την .26 ειχα θεματα με επανεκκινήσεις κτλ φριζαρε η οθονη κτλ..και μετα παλευα να κατεβασω την .19 γιατι ο εξυπνος την διεγραψα την προηγουμενη φορα για να ξανα παω σε αυτή οπου και αυτό εκανα...ειδα το φιξ που βγηκε για την .27 αλλα δε προλαβα :P ισως η πρωτη φορα που το αργο κατεβασμα από το androidfilehost με εσωσε..
    • Διαφήμιση
    • Εγώ πήγα να την κατεβασω με το updater αλλά δεν ...είχα στα σκαριά να πάω σε slim ROM ηδη κατεβασμενη και το εκανα στα καπάκια. Έτσι την γλίτωσα......Αλλιως και εγώ εδώ...
    • Καλημερα κ καλό μήνα να έχουμε.!!!
      Έχουμε κάτι νεότερο όσον αφορά το θέμα της οθονης.;;; Ευχαριστώ.!!!
    • Ο/H toninio7ak έγραψε:

Καλημερα κ καλό μήνα να έχουμε.!!!
      Έχουμε κάτι νεότερο όσον αφορά το θέμα της οθονης.;;; Ευχαριστώ.!!!
      Λοιπών η το θέμα λύνεται ΜΟΝΟ με αλλαγή οθόνης... Η ζημιά είναι μόνιμη... Εγώ έκανα αντικατάσταση οθόνης σήμερα 55 €. Προσπάθησα να το περάσω στην εγγύηση αλλα οι Μ@@κες το μαγαζί μου λέγανε ότι έγινε απο πτώση... Δεν μπορούσα να τους πω προφανώς πως η ζημιά έγινε από update custom ROM και έτσι άλλαξα οθόνη και όλα ΟΚ... Τώρα γνώμη μου είναι να προσπαθήσετε να πάτε να το περάσεται εγγύηση αλλα πρώτα περάστε Stock ROM και κάντε lock. Πιστευώ πως αν δεν είναι αγορασμένο από skroutzoμαγαζο δεν θα το ψάξουν και θα σας το αλλάξουν...
      Αυτα....
    • Ο/H zedar έγραψε:

ΜΟΝΟ με αλλαγή οθόνης
      Πλάκα κάνεις... Οθόνη δεν περίμενα με τπτ να είναι...

• Διαφήμιση
    • Ναι είναι δυστυχώς... Δεν λύνεται σε επίπεδο software το πρόβλημα...
      Απλά πρέπει να δείτε για ποιο λόγο έγινε αυτό ώστε να αποφευχθεί στο μέλλον
    • Αλλαγή οθόνης...;;; Μάλιστα... Ευχαριστώ...
    • Παιδιά εμένα σχεδόν εξαφανίστηκε το πρόβλημα στην οθόνη, είναι πλέον ανεπαίσθητο σχεδόν δεν φαίνεται με δυσκολία το βλέπει κάποιος. (χωρίς να κάνω κάτι) Δεν ξέρω αν εμφανιστεί πάλι αργότερα.
    • Ο/H andreas_m έγραψε:

Παιδιά εμένα σχεδόν εξαφανίστηκε το πρόβλημα στην οθόνη, είναι πλέον ανεπαίσθητο σχεδόν δεν φαίνεται με δυσκολία το βλέπει κάποιος. (χωρίς να κάνω κάτι) Δεν ξέρω αν εμφανιστεί πάλι αργότερα.
      Κ σε μένα σχεδόν επανήλθε χωρίς να κάνω κάποια ενέργεια. Δεν φαίνεται πια αυτή η διχρωμία. Θα δείξει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Δεν φαίνεται καθόλου; όταν κάνετε εκκίνηση δεν υπάρχει το πρόβλημα; ακολουθήσατε τις οδηγίες από το φόρουμ;