Καλησπέρα! Ποιά TWRP περνάω παρακαλώ;
mi 5x ποιά twrp? [SOLVED]
-
-
Καλημέρα. Μπορείς να ανεβάσεις εδώ μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ROM έχεις;
-
ευχαριστώ αλλά περνάω τώρα την ελληνική rom, είχα ακολουθήσει οδηγίες Unlock και τελικά βρήκα Online twrp για mi 5x, κάνω τώρα adb sideload την ελληνική rom γιατί δεν ανοίγει (δείχνει mi και από κάτω unlocked για πολύ ώρα)
εδιτ1 θέλετε μήπως να ανεβάσω την twrp που βρήκα να την βάλετε μαζί με τις άλλες twrp για κάποιο μέλος που θα το χρειαστεί στο μέλλον;
εδιτ2 ολα κομπλε μου δείχνει το XTRV και από κάτω φορτώνει με το powered by android απότι έχω ακούσει αυτό παίρνει πάντα κάμποσα λεπτά -
Είναι πολύ βασικό να ξέρουμε με ποια ROM ήρθε το κινητό όπως επίσης αν ξεκλείδωσες εσύ τον bootloader ή ήρθε ξεκλείδωτος.
Ποιο TWRP πέρασες; Μπούταρε στην xtrv; -
ήταν κλειδωμένο και ακολουθησα τις οδηγιες και περιμενα και τις 72 ωρες και εβαλα και vpn κινεζικο κλπκλπ ξεκλειδωσε και εβαλα με sideload adb την ελληνική rom διότι αφου εβαλα το twrp είχε κολλήσει το κινητο στο mi που γραφει από κάτω unlocked
to twrp απο αυτο το βίντεο στο description mi5xpart2.rar - Google Drive
edit1 ακομα δεν εχει μπει στο android, ακομα load-άρει
εδιτ2 α μαμώτο! δεν έκανα wipe! να περιμένω ή είναι σίγουρο ότι δε θα load-άρει;
edit3 κομπλέ, έκανε reboot σε recovery και wipe και reboot και φόρτωσε αμέσως η xtrv και είμαι μέσα στο miui 8! οκ τα κατάφερα!!! -
-
Όπως ανεφερα μόλις έβαλα την twrp αργούσε πολύ να ανοίξει οπότε έκανα απευθείας sideload την ελληνική οπότε δεν μπορούσα να μπω να δω τι φορούσε πάνω
-
Από ποιό κατάστημα το αγόρασες;
Σου κάνω πολλές ερωτήσεις διότι υπάρχει μεγάλο θέμα με το συγκεκριμένο τηλέφωνο και συλλέγω πληροφορίες. -
gearbest είχε αγγλικά πάνω αλλά πολλές κινέζικες εφαρμογές
-
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Μπράβο σου και καλοδούλευτο!!! -
ευχαριστώ! στην αρχή δε μου δούλευε το audio jack και πάω μετα από λίγες μέρες σε ενα service κινητων στη γειτονιά και τους λέω το και το μου λένε έχεις δοκιμάσει διαφορα ακουστικά λέω ναι και κάνω να βάλω τα ακουστικά και δουλευουν κομπλέτο, δεν ξέρω γιατί αλλα μετα από μερικά reboot που εκανα; ή μήπως μετα απο κάποια update; εφτιαξε απο μόνο του!
-
Καμιά κάποιο σκουπιδάκι ίσως κάνει τη "ζημιά". Κάτι τέτοιο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0