Τελικα δεν γλυτωσα το miflash και fastboot rom...Τωρα ειμαι με την Global 9.5.4.0. Για να περασω την Xtrv 8.7.12 χρειαζετε τιποτα παραπανω η κλασικα μεσω twrp με wipes?
Τελικα δεν γλυτωσα το miflash και fastboot rom...Τωρα ειμαι με την Global 9.5.4.0. Για να περασω την Xtrv 8.7.12 χρειαζετε τιποτα παραπανω η κλασικα μεσω twrp με wipes?
Μετα το format data ο υπολογιστης δεν βλεπει το κινητο για να περασω την rom καμια ιδεα?
αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο πρόβλημα μετά από format data, ο υπολογιστής δεν το έβλεπε καθόλου το τηλ(αφού πέρασα και τους drivers και έκανα και απενεργοποιηση ψηφιακής υπογραφής και στο τέλος πέρασα την rom με otg
Πηγα να περασω τη ρομ μεσο adb αλλα μου ελεγε can't read update.zip προσπαθησα 2-3 φορες και τιποτα και μολις σταματησα το sideload απο twrp το ειδε κανονικα ο υπολογιστης...Τωρα ξαναξατεβαζω τη ρομ να την περασω να δω αν θα κανω δουλεια...
Πηγα να περασω τη ρομ μεσο adb αλλα μου ελεγε can't read update.zip προσπαθησα 2-3 φορες και τιποτα και μολις σταματησα το sideload απο twrp το ειδε κανονικα ο υπολογιστης...Τωρα ξαναξατεβαζω τη ρομ να την περασω να δω αν θα κανω δουλεια... @giannisatsi δεν εχω otg για type-c που εχει το κινητο...
Εντάξει τότε αφού το είδε το κιν το pc σου όλα καλά όμως με πρώτη ευκαιρία τσίμπα ένα otg είναι σωτήρια λύση εγώ το πήρα 76 λεπτά από εξωτερικό μαζί με το κινητό αχρείαστο να ταν και τελικά με έβγαλε από μπελάδες