Καλησπέρα, κατεβάζω την 8.7.19 και αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει: έχω την 8.7.12 και όταν την πέρασα είχα κάνει μετά την εγκατάσταση wipe cache, dalvik και data . Τώρα που θα περάσω την νέα, πρέπει να κάνω κάποια από αυτά;
Data δε χρειάζεται να κάνεις τώρα. Μόνο dalvik και cache. Αν πας σε τελείως διαφορετική ROM από developer σε stable ας πούμε, τότε θες και wipe data.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόλις την πέρασα λοιπόν και με το που έριξα μέσα και το magisk έγινε το έλα να δεις...slow motion, reboot 2-3 φορές και ελπίζω να στρώσει! Για τα υπόλοιπα θα ενημερώσω μόλις στρώσει λίγο η rom, άλλη μια φορά Μπράβο σε όλο το team!!
Μόλις την πέρασα λοιπόν και με το που έριξα μέσα και το magisk έγινε το έλα να δεις...slow motion, reboot 2-3 φορές και ελπίζω να στρώσει! Για τα υπόλοιπα θα ενημερώσω μόλις στρώσει λίγο η rom, άλλη μια φορά Μπράβο σε όλο το team!!
Ναι όπως έχουμε πει, το Magisk τα κάνει αυτά και θέλει χρόνο για να στρώσει η ROM μετά το Flash.
Επίσης χωρίς Root πραγματικά η αυτονομία πετάει...
@MIUI_ART και ευτυχώς που μας ενημερώσατε εγκαίρως, με το που μπούταρε 1η φορά αν δεν ήξερα το tip για το magisk θα την ξήλωνα με συνοπτικές διαδικασίες!! Μονοπύρηνο να ήταν θα άνοιγε πιο γρήγορα!!
@MIUI_ART και ευτυχώς που μας ενημερώσατε εγκαίρως, με το που μπούταρε 1η φορά αν δεν ήξερα το tip για το magisk θα την ξήλωνα με συνοπτικές διαδικασίες!! Μονοπύρηνο να ήταν θα άνοιγε πιο γρήγορα!!
Να το έχετε υπόψιν από εδώ και πέρα για το Magisk για να μην νομίζετε πως φταίει η ROM.
Ποιος είπε ότι σε 8.1 δεν δουλεύει το Dolby Atmos. Ιδού... Το εγκατεστησα σαν module απ' το magisk.... Επειδή το βρήκα από κανάλι στο telegram μπορώ να το βάλω σε ένα cloud για όποιον το θέλει... Τελευταία miui 10 8.7.19 eu
Ειμαι με την 8.4.26. Arωma dev...
και θελω να βαλω την τελευταια dev 8.7.19....
Βαζω το twrp 3.2.2 a8 ????
Ποια wipe πρεπει να κανω????
Επισης αν βγει rom με source απο global για το jason θα πρεπει να ξανακανω fr????
Ειμαι με την 8.4.26. Arωma dev...
και θελω να βαλω την τελευταια dev 8.7.19....
Βαζω το twrp 3.2.2 a8 ????
Ποια wipe πρεπει να κανω????
Επισης αν βγει rom με source απο global για το jason θα πρεπει να ξανακανω fr????
Κανονικά επειδή πολλά αλλάζουν θα πρέπει να κάνεις Format Data πριν περάσεις την ROM.
TWRP καλό είναι να έχουμε πάντα την τελευταία Version.
Όταν γυρίσουμε τις ROM σε Global Source θα πρέπει να γίνει πάλι Factory Reset.
Η 8.7.19 παει τρενο.Αυτονομια καλη και μηδεν κολληματα στο δικο μου.Το face unlock μου φαινεται πιο γρηγορο απο καθε custom που εχω δοκιμασει .Για τη χρηση που το κανω αριστη rom.
Ηχος θα μπορουσε και καλυτερα αλλα δεν εχω δει σε αλλες ρομ και καμμια τεραστια διαφορα οποτε ....Μια χαρα εξελιξη ,καλη συνεχεια στους dev και ευχαριστουμε παιδια.
Μια απο τα ιδια και εγω χωρις κολληματα....
Ολα καλά...
Μια ερωτηση μονο....υπαρχει περιπτωση να πειραξω το build.prop χωρις root???.
Για να παιξει η gcam....