Από ότι διαβάζω η Sharp ξεκίνησε μαζική παραγωγή oled οθονών. Πολύ καλό νέο αυτό που σημαίνει ότι θα πληθαίνουν οι συσκευές με τέτοιες οθόνες. Συν ότι και η Xiaomi δε θα χρειάζεται να αγοράζει μόνο από την Samsung.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ Γιώργο το παρήγγειλα. Πιάνω το κενζο με nillkin και είναι σαν να πιάνω άλλο τηλέφωνο. Καλή οπτικά η chyi αλλά στην αφή είναι πίσω σε σχέση με το κανονικό glass
Την πέρασα και εγώ πάνω από την 8.7.19 μιας και δεν πρόλαβα λόγω εργασίας να περάσω την προηγούμενη. Μέχρι στιγμής τρέχει μια χαρά και η κατανάλωση δείχνει να έχει βελτιωθεί αρκετά. Μπορεί να φαίνεται τυπικό αλλά μπράβο σας, μέσα στις ζέστες και έχετε το κουράγιο να μας σερβίρεται φρέσκα κουλούρια!!
(Κάντε και κάνα break, θα χρειαστεί ενόψει χειμώνα, με τα νέα δεδομένα θα μας κάτσει βαρύς )
Παιδια καλησπερα. Περασα την τελευταια την δικια μας 8.8.3 και ειδα οταν το συνδεω με το PC να κρασαρει καποια διεργασια android media transfer protocol ή καπως ετσι τελος παντων και δεν μπορω να περασω αρχεια απο το PC στο κινητο και αντιστροφα. Κανενας αλλος με το ιδιο θεμα? Ή αν υπαρχει καποια λυση πανω σε αυτο? Μιλαμε για την δικια μας 8.8.3 η οποια περαστηκε πανω απο την 8.7.19 με καθαρισμο των cache οχι με FR.
Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει: Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
@linuxilakis μολις το εκανα ξανα wipe τις cache και δουλευει.......(μπορει να ηταν αυτη που εκανα τωρα η 2η ή 3η φορα!!!)
Καλα τα λεω εγω μηχανηματα του διαβολου!!!!!!!!!
Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει: Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
Οντως καλη δειχνει η 8.8.3 EU.....
Το μοναδικό που είδα ειναι οτι δεν ανοιγει το Atmos....
Ενω δουλεύει κανονικά κρίνοντας απο τους ήχους....
Το Dolby plus είναι module του Magisk και για να δουλέψει θα πρέπει να βάλεις και το Magisk.
Αν δεν το επιλέξεις από την ARΩMA και βάλεις την απλή XTRV, να θυμάσαι πως πρώτα θα κάνεις flash το zip του Magisk και μετά το zip του Dolby από το Twrp recovery.