Καλησπερα @Thracia φυσικα και εχω root αλλα το titanium backup εχω να το δουλεχω αρκετο καιρο, να μην πω χρονια......κατι δε μου ειχε κατσει καλα και το απεπεμψα!!!!
Α ποια αρχεια σβηνουμε για να μην εχουμε θεμα με τον κωδικο μπορεις να μου πεις?
Titanium Χρόνια τώρα!
Αν δεν έχεις το pro, back-up και επαναφορά 4-5 εφαρμογές μαζί όχι όλες με τη μία
Παπάκια ...η διαφορά.. Απλά αλλάζει η υλοποίηση του hdr .... Όπως παλιά. Αυτό είναι παλιό κόλπο.... Αν φτιάξουν ένα hdr της προκοπής τότε τα δύο mode δεν χρειάζονται καν. Εδώ έχουν κλειδώσει το API 2 και εμείς θέλουμε 60 fps ....μήπως ζητάς πολλά από την xiaomi?
Μήπως τότε να αρχίσουμε να την ξεχνάμε κιόλας; Γιατί πολύ καλές οι τιμές στις συσκευές της, από Κίνα πάντα, αλλά αν αρχίσει και τι καρακλειδωνει ολοένα και περισσότερο, χωρίς να δίνει σοβαρά features, θα πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε κάτι πιο "ανοιχτό".
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδώ petition api2 ψηφίζουμε για να ξεκλειδώσει, για να δούμε καμιά φορά φωνή λαού...
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
Ειναι κάποιος που να γύρισε σε miui9 και αν ναι σε ποια Ρομ????
Γιατι βαρεθηκα τα fr .....ειναι και αυτην η gcam που μου λείπει.....
Τι χρειάζεται για την επιστροφή????
Ξεχασα να αναφέρω οτι ειμαι με την Αρωμα 8.8.16.....
Παπάκια ...η διαφορά.. Απλά αλλάζει η υλοποίηση του hdr .... Όπως παλιά. Αυτό είναι παλιό κόλπο.... Αν φτιάξουν ένα hdr της προκοπής τότε τα δύο mode δεν χρειάζονται καν. Εδώ έχουν κλειδώσει το API 2 και εμείς θέλουμε 60 fps ....μήπως ζητάς πολλά από την xiaomi?
Μήπως τότε να αρχίσουμε να την ξεχνάμε κιόλας; Γιατί πολύ καλές οι τιμές στις συσκευές της, από Κίνα πάντα, αλλά αν αρχίσει και τι καρακλειδωνει ολοένα και περισσότερο, χωρίς να δίνει σοβαρά features, θα πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε κάτι πιο "ανοιχτό".
Εδώ petition api2 ψηφίζουμε για να ξεκλειδώσει, για να δούμε καμιά φορά φωνή λαού...
Δεν με καλύπτουν οι ψηφοφορίες για Gcam. Αν θέλουμε ψηφοφορίες καλό είναι να απαιτούνται τα αυτονόητα και όχι να κάνουμε δουλειά με τρίτες εφαρμογές και τα όποια bugs τους.