Το api 2 είναι στο system στο jason γιατί αν θυμάμαι καλά δεν έχει vendor partition.
Από την στιγμή που έβαλες Ρομ δεν θα έπρεπε να έχει εκτός κ αν κάποιο module που έβαλες χρησιμοποιεί cust η κάτι άλλο.
Την rom την πέρασα πάνω από την ίδια 9.8.22 που είχα και πριν, που σίγουρα δεν είχε api2. Το magisk δεν είναι ενεργό, αλλά κάποια modules τα είχα περάσει με twrp, γι αυτό ίσως ξέμειναν. Το ζήτημα είναι ότι δεν ξέρω πως και αν γίνεται να φύγουν, ίσως ξανατρεχοντας το zip από twrp?
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
Τα έβαλα όλα με την σειρά, reboot κ. λ. π. Ενεργοποιήθηκε το api2, έβαλα την Gcam 6.2.030_urnyx05-v2.2 δούλευε αλλά χωρίς εμπρός κάμερα ούτε μετά από reboot. Επίσης τα αποτελέσματα δεν μου φάνηκαν τόσο του γούστου μου. Προσπάθησα να βάλω ΚΑΙ την Gcam 6.1.021_advanced_v1.6 αλλά δεν τις παίρνει ταυτόχρονα προφανώς διότι βασίζονται στην ίδια. Οπότε προτίμησα την "δική μου", στην οποία επίσης δεν δουλεύει η εμπρός. Δουλεύει η miui όμως, και μου αρκεί. Είμαι στα ίδια δηλαδή, αλλά ξέρω τι έχω εγκαταστήσει...
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
Καλημέρα, το δοκίμασα και αυτό μια από τα ίδια. Οπότε επανήλθα στο αρχικό set up μια και με αυτό έχω Ai camera στην μαμίσια. Επίσης κράτησα την urnix gcam για να παίξω με settings /libs
Καλημέρα, το δοκίμασα και αυτό μια από τα ίδια. Οπότε επανήλθα στο αρχικό set up μια και με αυτό έχω Ai camera στην μαμίσια. Επίσης κράτησα την urnix gcam για να παίξω με settings /libs
Στο ποστ με τα module έχω άλλο ένα .το 4...το οποίο δεν είναι module του magisk αλλά μόνο μέσω twrp (αν μπει δεν βγαίνει μόνο με install ROM)
Το 4 αναφέρεται σαν magisk module, το έβαλα, δεν έκανε διαφορά οπότε επανήλθα στο στάνταρ. Έβαλα και την κάμερα από το Dropbox αλλά κρασάρει. Εμεινα λοιπόν με αυτά που έγραψα πριν και θα πειραματιστώ με settings and libs.
AI camera με ποια ρομ? Παίζει τίποτα για 9.6.13 που είμαι εγώ?