Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)

• Ο/H Ilford έγραψε:

Φιλος, κανε μας την χαρη και δεν ασχολουμαι με αμαξια! Σου λεω πως ενοιωσα χτες. Αν ειναι να νοιωθω οπως θες εσυ. Κανεις λες και ειναι φτηνο στην τιμη και αδιαφορεις. Η xiaomi το διαλλαλει ως καμεροκινητο, τι να κανουμε. Αμα δεν μπορει να βγαλει μια φωτο της προκοπης σε χαμηλο φωτισμο, να το πεταξουμε.
      Παρολα αυτα, περιμενω να δω καμια αλλη ρομ και να βαλω gcam μπας και δουμε το ''φως'' σε χαμηλο φως.
      Baiosssssss you have a strong point, ειδικα με τους αλγοριθμους.
      Από εδώ πας κι εσύ :P ---> Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
    • Ο/H Ilford έγραψε:

Ο/H efkolo έγραψε:

Ο/H Ilford έγραψε:

Χτες ειχα βγει σε ενα μπαρακι, ενας φιλος ειχε το s8+.
      Εεεε ενταξει, ντραπηκα ρε συμφορουμιτες και συμφορουμιτισσες.
      Σε low light με στοκ εφαρμογη και γκλομπαλ στειμπλ ρομ, δεν επιανε μια(1) μπροστα στην εταιρεια που εκανε κινητα να σκανε σε καποια μαυρη περιοδο της υπαρξης της. Ειδικα στα χρωματα, το mi note 3 εμπαινε στην κατηγορια ''κλαψτα Χαραλαμπε!''.
      Πριν πεταχτει κανενας εξυπνος και πει: ''ρε Ilford αφου εχει διπλη τιμη το σαμσουνγκ''............................ To ξερω βρε ουγκ!
      Απλα με πηρε το παραπονο, να μην το πω!
      Αυτα...!
      Χθες βράδυ, είμαι στο φανάρι με το honda Jazz και σκάει μύτη μια πόρσε, ζαλίστηκα! Δεν έπιανε μία το αυτοκινητάκι μου μπροστά της αλλά εντάξει είναι πιο φτηνό το δικό μου.Όμως ντράπηκα στην κοπέλα μου, εγώ πότε θα την βγάλω έξω με πόρσε;

Φιλος, κανε μας την χαρη και δεν ασχολουμαι με αμαξια! Σου λεω πως ενοιωσα χτες. Αν ειναι να νοιωθω οπως θες εσυ. Κανεις λες και ειναι φτηνο στην τιμη και αδιαφορεις. Η xiaomi το διαλλαλει ως καμεροκινητο, τι να κανουμε. Αμα δεν μπορει να βγαλει μια φωτο της προκοπης σε χαμηλο φωτισμο, να το πεταξουμε.
      Παρολα αυτα, περιμενω να δω καμια αλλη ρομ και να βαλω gcam μπας και δουμε το ''φως'' σε χαμηλο φως.
      Baiosssssss you have a strong point, ειδικα με τους αλγοριθμους.
      Το θέμα όμως ξέρεις ποιο είναι? Ότι σε δύο χρόνια από τώρα, η κάμερα του S8+ θα θεωρείται ξεπερασμένη και σκουπιδι. Οπότε λοιπόν αν είναι να αγοράζουμε συσκευή με μόνο κριτήριο την κάμερα της, κλαφτα Χαραλαμπε, όπως έγραψες και συ. Καλύτερα να τα δώσεις για ένα Mi note 3 και μια καλή DSLR, παρά για ένα κινητό που ποτέ δε θα φτάσει στα επίπεδα της δεύτερης.

Εννοείται ότι οι 90 πόντοι που έδωσε το dxomark στην κάμερα του Mi note 3 είναι αρλουμπες. Όπως αρλουμπες είναι γενικότερα αυτές οι βαθμολογίες. Κρίμα σε όποιον ξεγελάστηκε και τον έπεισαν τέτοια reviews. Το Mi note 3 μαζί με το Mi6 όμως, είναι γεγονός πως είναι από τα δύο πιο καλοδουλεμένα smartphones της Xiaomi στην κάμερα τους, όχι γιατί φοράνε καλούς φακούς, αλλά και γιατί όντως έκαναν κάτι παραπάνω στο software τους απ' ότι συνήθως.

Να υπενθυμίσω απλά αυτό που έγραψα παραπάνω. Οι φωτογραφίες του Mi note 3, αν τις κοιτούσες σε μια οθόνη σαν του S8+, σίγουρα θα έδειχναν πιο όμορφες.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Από εδώ πας κι εσύ ---> Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
      Αρχηγε μουυυυ! Εφυγα!!!

Baiosssss δεν διαφωνω, απλα ειναι λιγο ξενερωμα. Κατα τα αλλα ειναι ενα πολυ ωραιο κινητο. Μεχρι να πεσει κατω και να σπασει. Χαχα! Ciao.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Ilford έγραψε:

Σε low light με στοκ εφαρμογη και γκλομπαλ στειμπλ ρομ, δεν επιανε μια
      @Ilford
      Κρίμα που ένιωσες έτσι φίλε μου. ;)

Στη θέση σου θα ένιωθα περήφανος που πέρασε απο το μυαλό μου ότι με ένα middle range κινητό θα έκανα σύγκριση με το S8+.Βρε ουγκ :mrgreen:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H Ilford έγραψε:

Χτες ειχα βγει σε ενα μπαρακι, ενας φιλος ειχε το s8+.
      Εεεε ενταξει, ντραπηκα ρε συμφορουμιτες και συμφορουμιτισσες.
      Σε low light με στοκ εφαρμογη και γκλομπαλ στειμπλ ρομ, δεν επιανε μια(1) μπροστα στην εταιρεια που εκανε κινητα να σκανε σε καποια μαυρη περιοδο της υπαρξης της. Ειδικα στα χρωματα, το mi note 3 εμπαινε στην κατηγορια ''κλαψτα Χαραλαμπε!''.
      Πριν πεταχτει κανενας εξυπνος και πει: ''ρε Ilford αφου εχει διπλη τιμη το σαμσουνγκ''............................ To ξερω βρε ουγκ!
      Απλα με πηρε το παραπονο, να μην το πω!
      Αυτα...!
      Όντως το κινητό μας μην το βγαλετε σε χαμηλό φωτισμό για σύγκριση γιατι θα εκτεθειτε κ με φθηνότερα κινητά της Samsung απο το s8.. Τη μερα όμως εξω είναι πολύ καλο.. Τωρα πως βάλανε τοσο υψηλη βαθμολογία στο review που αναφέρατε χωρις να έχουν υπολογίσει της λήψεις σε χαμηλό φωτισμό είναι αλλο...
      Πάντως και αυτό πιυ λέει ο φίλος με την οθόνη παίζει... Εγω για να βλεπω καλυτερα αποτελέσματα στις φωτό του κινητού μου τις βλέπω απο το QuickPic που κατέβασα απο το play store. Αυτό μόλις ανοίγει την συλλογή ανεβάζει αυτόματα την φωτεινότητα της οθόνης στο τέρμα και οι φωτογραφίες φαίνονται καλύτερα..

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Ilford έγραψε:

Αρχηγε μουυυυ! Εφυγα!!!
      Θα χρειαστείς να ξεκλειδώσεις τον bootloader για να βάλεις την hdr+ κάμερα, αλλά τα παιδιά εκεί είναι "επαγγελματίες" με τις φώτο...το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο πλέον :D
    • Να'σαι καλα NasDriver.

Tι να κανω Thracia, σκεψη ηταν και περασε.... Προς στιγμην ενοιωσα οτι ειχα κανενα flagship ξερω γω αλλα η πραγματικοτητα με γειωσε. Χαχα. Ουγκ!
    • Διαφήμιση
    • Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)

Επιτέλους άνοιξε proper thread το xda.

Καιρός ήταν.

Xiaomi Mi Note 3

May the mi note 3 force be with you
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be

@Ilford και εγώ πήρα turbato 1.4lt αυτοκίνητο και ένιωσα εξαπατημένος όταν με πέρασε 4.0lt ατμόσφαιρικη Φεράρι..ας σοβαρευτούμε λίγο..

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • RE: Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)

Ο/H johnnyman έγραψε:

Επιτέλους άνοιξε proper thread το xda.

Καιρός ήταν.

Xiaomi Mi Note 3

May the mi note 3 force be with you
      Δε θα με χάλαγε καθόλου να του περάσω μια vanilla android Rom, αν και όποτε είναι αρκετά σταθερή και με κάμερα ισάξια της δικής του.

Και πάλι δεν στέκει αυτό σαν επιχειρημα. Μπορεί από πολλές απόψεις ένα S8+ να έχει το κάτι παραπάνω, πέρα από την τιμή, όπως αδιάβροχοποίηση, καλύτερη οθόνη και καλύτερη κάμερα, αλλά σε θέματα ταχύτητας και software, η Sammy είναι λίαν επιεικως κάτι χρόνια πίσω από άλλους μεγαλύτερους αλλά και μικρότερους κατασκευαστές.

Επομένως μπορεί να είναι ακριβότερο ένα S8+, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, η Xiaomi με το φθηνότερο Mi Note 3, είναι ταχύτερη και πολύ πιο smooth και αλαγκαριστη.

• Διαφήμιση