Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)

• Νομίζω ότι αυτό είνα θέμα της Πειραιώς (και της κάθε τράπεζας), όχι των διαφόρων κινητών.
      Εννοώ ότι είναι η τράπεζα που πρέπει να σου δώσει τις πληροφορίες.
      Αλλά δεν ξέρω αν αυτό γίνεται τηλεφωνικά ή απαιτείται φυσική παρουσία σε υποκατάστημα.
    • Αφού έχω κάνει αυτά που μου λέει, το τελευταίο βήμα λέει....

Prece the batton Add Card A select the card you want to add to your winbank wallet, select "Submit" and you will receive a set of codes to insert in winbank wallet. Add Card (s) Assistance.
    • Ο/H duc έγραψε:

Winbank Mobile ως προεπιλογή
      Θα κατεβάσεις και αυτήν https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.winbank.mobilenext
      Και καπου στις ρυθμίσεις θα ενεργοποιήσεις την καρτα που θέλεις ;)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Ευχαριστώ το έκανα, λίγη βοήθεια από εδώ λίγη βοήθεια από την εξυπηρέτηση πελατών της Πειραιώς και έγινε, ενεργοποιήθηκε και με διαβεβαίωσε ο κύριος της τράπεζας πως πλέον μπορώ να πληρώνω με το κινητό μου, χωρίς να χρειάζεται να έχω και την κάρτα μου. Σας ευχαριστώ πολύ παλικάρια......
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H duc έγραψε:

Ο/H Narsilea έγραψε:

Παιδιά πρέπει πρώτα να κατεβάσετε το αντίστοιχο application

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Εννοείς το app της Πειρεώς, εννοείται πως το έχω κατεβάσει. Το πως ενεργοποιώ το NFC είναι άλλο θέμα. Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση μέσα από την εφαρμογή;
      Πρέπει να κατεβάσεις το winbank wallet και να ενεργοποιήσεις την κάρτα απο την άλλη εφαρμογή ;)
      =============== Φεβ 26th 2018, 7:26pm ===============

Ο/H phavos έγραψε:

Ρυθμίσεις-Δίκτυο-Περισσότερα-tap and pay-προεπιλεγμένη εφαρμογή θα βάλεις το ALPHA wallet

Το δοκίμασα αλλά δεν λειτούργησε.
      δοκίμασα και android beam on/off αλλά πάλι τίποτα.

Τι setting να βάλω στο "secure element position" ?
      Στο Tap & pay => use default ?
      Στο tap and pay θα βάλεις την εφαρμογή της τράπεζας που θέλεις ;)
      Αυτό έχω κάνει αλλά το POS λέει ότι δεν την αναγνωρίζει την κάρτα.
      Εσύ έχεις κάνει συναλλαγή με alpha wallet ?
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Κάνε και κάνα τεστ τώρα να μας πεις τα καλά νέα...
      Η επόμενη αγορά θα είναι με το τηλέφωνο, θα σας πω τα νέα.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα παιδια,ευτυχης κατοχος απο σημερα ενος Mi Note 3 (ηρθε με την MIUI Global 9.1 / 9.1.4.0 NCHMIEI rom) και εγω προερχομενος κατα σειρα απο Redmi Pro, Redmi Note 4 Global και μεχρι σημερα ενα Mi Max 2. Το τηλεφωνο στις 2-3 ωρες που το εχω μου φαινεται τελειο, αλλα μετα το Max μου φαινεται μικροοοοοοοο........Περαν αυτου το τηλεφωνο φωναζει απο μακρια οτι ειναι τελειως διαφορετικο απο οτι εχω πιασει στα χερια μου απο το 1996 ή το 1997 που πρωτοεπιασα κινητο στα χερια μου........Καταφερα με το turbo vpn να παρω την εγκριση για το ξεκλειδωμα και τωρα περιμενω υπομονετικα τις 72 ωρες για το ξεκλειδωμα και περασμα της δικιας μας arΩma rom.
      Anyway το μονο που θα μου λειψει απο το Max ειναι 1) το οτι μπορουσα και χωρις τα γυαλια μου και 2) η τ ε ρ α σ τ ι α μπαταρια-αυτονομια του. Θα δειξει εδω τι θα παιξει......Το Max το κληροδωτω στον γιο μου.......ο οποιος θα αποχωριστει μετα απο αρκετο καιρο το nexus 5x του και χοροπηδαει απο την χαρα του.
      Την καληνυχτα μου και για νεωτερα σχετικα με το ξεκλειδωμα οταν περασουν οι 72 ωρες......

Μια διορθωση το SoloVPN εκανε την δουλεια μου τελικα και οχι το turboVPN που αναφερω πιο πανω....Απο την βιασυνη μου (ηταν ακριβως το προηγουμενο που ειχα δοκιμασει) εβαλα το TurboVPN
      Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
      :D :D :D Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
    • καλημερα, ξυπνησε στραβωμενο σημερα το κινητο και δε βγαζει φωτογραφιες, ουτε με την εργοστασιακη εφαρμογη, ουτε με την cam hrd+, ουτε με την GCMod5, μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση με καμερα, παρακαλω καντε επανεκκινηση του τηλεφωνου.
    • Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)

Το δικό μου το έπιασε το τελωνείο. Να δούμε πότε θα ξεμπλέξει.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tacolla έγραψε:

καλημερα, ξυπνησε στραβωμενο σημερα το κινητο και δε βγαζει φωτογραφιες, ουτε με την εργοστασιακη εφαρμογη, ουτε με την cam hrd+, ουτε με την GCMod5, μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση με καμερα, παρακαλω καντε επανεκκινηση του τηλεφωνου.
      δεν υπαρχει κανεις να βοηθησει? πολυ φοβαμαι οτι φταιει η ενεργοποιηση του api 2.