Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)

• @Thracia Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον και την βοηθεια. Τελικα κρατησα την 8.2.1 και βρηκα τις εφαρμογες απο το δικτυο.....(αριθμομηχανη, καιρος, mail, notes) Το Google ειναι φιλος μας......παραποιηση της ατακας ηθοποιου που ελεγε "οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας"...........Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις ιδεες και την υπομονη που κανατε μαζι μου, απλα τωρα ο καιρος δεν δειχνει την ανατολη και την δυση του ηλιου, θα προσπαθησω να βγαλω το .apk απο καποια δικια μας rom και να δω αν περναει χειροκινητα.....

Και παλι ενα μεγααααααααλο ευχαριστω!!!
      Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
      :D :D :D Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
    • καλησπερα παιδια. περασε κανεις την χθεσινη καινουρια eu? αν ναι μπορει να δοκιμασει να παει να δει τους διαθεσιμους ηχους κλησης;; εγω οταν παω να μπω εκει με πεταει στα θεματα.
    • Ο/H liquid έγραψε:

Παιδιά μια απορία.
      Το ίδιο πάθαινα και στο mi4c.

Έχω φώτος και βίντεο 2.2GB τραβηγμένα και στο "αποθηκευτικός χώρος" των ρυθμίσεων μου γράφει : φωτογραφίες και βίντεο 4.4GB !!!
      Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό?
      Γιατί μου χρεώνει ΑΚΡΙΒΩΣ το διπλάσιο?
      Καλησπέρα,
      Θα μπορούσε κάποιος να μου πει στο κινητό του αν παθαίνει το ίδιο?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H liquid έγραψε:

Καλησπέρα,Θα μπορούσε κάποιος να μου πει στο κινητό του αν παθαίνει το ίδιο?
      Κατέβασε τον es file explorer και κάνε μια ανάλυση αποθηκευτικού χώρου. ;)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Το ιδιο συμβαινει...
      Εχει καποιο θεμα η rom??Wikipedia
      Images
      • Screenshot_2018-03-03-18-22-47-620_com.android.settings.png

100,49 kB, 1.080×1.920, viewed 69 times
      • Screenshot_2018-03-03-18-22-18-642_com.estrongs.android.pop.png

755,66 kB, 1.080×1.920, viewed 60 times
    • Ο/H babis306 έγραψε:

ετοια ωρα χλωμο θα πορευτω με αυτην μεχρι αυριο που θα σχολασω απο την δουλεια, γιατι εχει εγερτηριο στις 05:00, και μετα βλεπουμε τι θα γινει..........για την ωρα ξανα την 8.2.1. Απο την 7.12.14 λειπουν πολλα περισσοτερα. Απλα αν κανενας εχει βαλει την stble και τα εχει ας κανει μια ενημερωση.Αν και αποφευγω τις stable θα την βαλω μεχρι να λυθει το θεμα.
      Η τελευταία Stable και μόνο αυτή έχει τα πάντα και πάει μάλιστα πολύ καλά... ολες οι άλλες και Developer είναι ελλειπή μάλιστα δεν μπορείς να περάσεις τις εφαρμογές αυτές με το χέρι.. Είδαμε και πάθαμε να βγει Rom ολοκληρωμενη γι αυτο το τηλ. :D
      Xiaomi 13
    • Καλησπερα στην ομαδα.Ειχα βαλει την miui pro 8.2.1 στο τηλεφωνο και ολα οκ.Σημερα που περασα την καινουργια 8.3.1 συνειδητοποιησα οτι to recovery (twrp) den doyleyei μπαινει κανονικα αλλα δεν πατιετε τιποτα,ειναι παγομενο.το ξαναπερασα,δοκιμασα το redwolf αλλα τα ιδια!!!.τι μπορω να κανω τωρα???η μονη λυση ειναι φαστβοοτ ρομ και φτου και απτην αρχη???
    • Διαφήμιση
    • @spirosmeg κατάφερα και πέρασα κάποια apk όπως τον καιρό το mail και την αριθμομηχανή (την οποία την βρίσκεις και στο play store) τα υπόλοιπα από υπόγειες διαδρομές..... Το μόνο που δεν κατάφερα είναι το mi cloud το οποίο δουλεύει μόνο από τις ρυθμίσεις..... Όταν πήγαινα να περάσω το apk μου έλεγε ότι η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί..... Οπότε με την πρώτη ευκαιρία δοκιμή της τελευταίας stable, και οψόμεθα για κριτικές.......
      Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
      :D :D :D Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
    • Ο/H ntikas έγραψε:

Καλησπερα στην ομαδα.Ειχα βαλει την miui pro 8.2.1 στο τηλεφωνο και ολα οκ.Σημερα που περασα την καινουργια 8.3.1 συνειδητοποιησα οτι to recovery (twrp) den doyleyei μπαινει κανονικα αλλα δεν πατιετε τιποτα,ειναι παγομενο.το ξαναπερασα,δοκιμασα το redwolf αλλα τα ιδια!!!.τι μπορω να κανω τωρα???η μονη λυση ειναι φαστβοοτ ρομ και φτου και απτην αρχη???
      Περίμενε μην βιάζεσαι ποιο TWRP εχεις ακριβώς στοιχεία θελω, θα περάσουμε άλλο με adb
      Xiaomi 13
    • Ο/H ntikas έγραψε:

τι μπορω να κανω τωρα???η μονη λυση ειναι φαστβοοτ ρομ και φτου και απτην αρχη???
      Απλά αλλάζεις το TWRP με άλλη έκδοση και είσαι έτοιμος..
    • Ο/H spirosmeg έγραψε:

Ο/H ntikas έγραψε:

Καλησπερα στην ομαδα.Ειχα βαλει την miui pro 8.2.1 στο τηλεφωνο και ολα οκ.Σημερα που περασα την καινουργια 8.3.1 συνειδητοποιησα οτι to recovery (twrp) den doyleyei μπαινει κανονικα αλλα δεν πατιετε τιποτα,ειναι παγομενο.το ξαναπερασα,δοκιμασα το redwolf αλλα τα ιδια!!!.τι μπορω να κανω τωρα???η μονη λυση ειναι φαστβοοτ ρομ και φτου και απτην αρχη???
      Περίμενε μην βιάζεσαι ποιο TWRP εχεις ακριβώς στοιχεία θελω, θα περάσουμε άλλο με adβ
      εχω το twrp_3.1.1 v2 και δοκιμασα το redwolf αλλα δεν ειχα αποτελεσμα,παλι τα ιδια εκανε!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ntikas έγραψε:

εχω το twrp_3.1.1 v2 και δοκιμασα το redwolf αλλα δεν ειχα αποτελεσμα,παλι τα ιδια εκανε!!
      Κατέβασε και πέρασε το με ADB αυτο : Jason_3.2.1-2
      η αν εχεις OTG type C βάλε ποντίκι και πέρασε το μέσα απο το υπάρχον TWRP λογικα θα σου δουλέψει..
      Xiaomi 13