@liquid περίμενω να ξεκλειδωσω..... Τι? καλύτερα απο μαμά κάμερα?Ο/H liquid έγραψε:
Πού να βάλεις και την HDR+ την εφαρμογή για τις νυχτερινές φωτογραφίες....από εδώ Google Camera HDR+ on Xiaomi Mi Note 3 | How & Comparaison - Mi Note 3 - Xiaomi MIUI Official ForumΈπαθα πλάκα μόλις το δοκίμασα...Ο/H apsogos4ever έγραψε:
Παιδιά το πήρα και εγώ σήμερα.Φωτογραφία φοβερή!!!! Απ οτι βλέπω. Screen protector τι φοράτε? Η x-one δεν εχει για το δικο μας? To mediamarkt μήπως έχει?
Όσο για το screen protector έχω παραγγείλει αυτό που σου είπαν και τα παιδιά, μέχρι να έρθει πήρα από e-shop ένα tempered γύρω στα 5ευρώ.
Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)
-
-
Ο/H cacau έγραψε:
Για το twrp δεν βλέπω να λέει κανείς τίποτα και με ζώνουν τα φίδια...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H tacolla έγραψε:
Ο/H cacau έγραψε:
Για το twrp δεν βλέπω να λέει κανείς τίποτα και με ζώνουν τα φίδια...
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€" -
-
Παίδες φοράει κάνεις την τελευταία dev eu 8.3.1? Έχω εντοπίσει ένα bug νομίζω. Όταν πάω ρυθμίσεις στους ήχους και θέλω να σετάρω έναν ήχο είτε για κλήση, ειτε για ειδοποιήσεις η μηνύματα, αντί να με πάει στους διαθέσιμους ήχους της συσκευής, με πετάει στα themes. Το έχει κανένας άλλος?
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
2 έχουμε, το ένα απο τα 2 δουλεύει σίγουρα στα κινητά με τις sharp οθονες(ανάλογα με την ρομ που έχει)
Για τις jdi δουλεύουν και τα 2/."στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€" -
-
Ο/H liquid έγραψε:
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
Παιδιά το πήρα και εγώ σήμερα.Φωτογραφία φοβερή!!!! Απ οτι βλέπω. Screen protector τι φοράτε? Η x-one δεν εχει για το δικο μας? To mediamarkt μήπως έχει?
Όσο για το screen protector έχω παραγγείλει αυτό που σου είπαν και τα παιδιά, μέχρι να έρθει πήρα από e-shop ένα tempered γύρω στα 5ευρώ.
οσες εκδοσεις και αν εχω δοκιμασει στο τελος τις απεγκαθιστω και μενω με την δικη του (δικη μου αποψη!!!!) -
Ο/H baiosss έγραψε:
Παίδες φοράει κάνεις την τελευταία dev eu 8.3.1? Έχω εντοπίσει ένα bug νομίζω. Όταν πάω ρυθμίσεις στους ήχους και θέλω να σετάρω έναν ήχο είτε για κλήση, ειτε για ειδοποιήσεις η μηνύματα, αντί να με πάει στους διαθέσιμους ήχους της συσκευής, με πετάει στα themes. Το έχει κανένας άλλος?
-
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
Ο/H liquid έγραψε:
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
Ο/H ntikas έγραψε:
Ο/H liquid έγραψε:
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
Την ημερα το κινητο στο αυτοματο βγαζει τελειες φωτογραφιες, και πραγματικα η λειτουργια πορτραιτο σου κανει ενα πολυ ωραιο 3d εφε , δοκιμαστε το.
Τη νυχτα ομως...ειδικα σε τοπια η διαφορα ειναι αμειλικτη.
Ειτε με φλας(φωτο μεσα στο δωματιο με μηδεν φωτισμο) ειτε χωρις (φωτο το τοπιο εξω απο το μπαλκονι σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου) η GCmod5 ειναι μονοδρομος.
Δεν εχω ξαναδει τοσο λεπτομερεια σε φωτογραφια βραδυ, (για κινητα μιλαμε παντα).
Δοκιμασε το και θα καταλαβεις!
-
τι λεμε τωρα ρε παιδια; νυχτερινες βγαζει απιστευτες.Κανω λαθος;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα