@liquid περίμενω να ξεκλειδωσω..... Τι? καλύτερα απο μαμά κάμερα?Ο/H liquid έγραψε:
Πού να βάλεις και την HDR+ την εφαρμογή για τις νυχτερινές φωτογραφίες....από εδώ Google Camera HDR+ on Xiaomi Mi Note 3 | How & Comparaison - Mi Note 3 - Xiaomi MIUI Official ForumΈπαθα πλάκα μόλις το δοκίμασα...Ο/H apsogos4ever έγραψε:
Παιδιά το πήρα και εγώ σήμερα.Φωτογραφία φοβερή!!!! Απ οτι βλέπω. Screen protector τι φοράτε? Η x-one δεν εχει για το δικο μας? To mediamarkt μήπως έχει?
Όσο για το screen protector έχω παραγγείλει αυτό που σου είπαν και τα παιδιά, μέχρι να έρθει πήρα από e-shop ένα tempered γύρω στα 5ευρώ.
Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)
-
-
Τι εννοείς; το τελευταίο twrp δουλεύει αψογαΟ/H cacau έγραψε:
Για το twrp δεν βλέπω να λέει κανείς τίποτα και με ζώνουν τα φίδια...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Link please?Ο/H tacolla έγραψε:
Τι εννοείς; το τελευταίο twrp δουλεύει αψογαΟ/H cacau έγραψε:
Για το twrp δεν βλέπω να λέει κανείς τίποτα και με ζώνουν τα φίδια...
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€" -
-
Παίδες φοράει κάνεις την τελευταία dev eu 8.3.1? Έχω εντοπίσει ένα bug νομίζω. Όταν πάω ρυθμίσεις στους ήχους και θέλω να σετάρω έναν ήχο είτε για κλήση, ειτε για ειδοποιήσεις η μηνύματα, αντί να με πάει στους διαθέσιμους ήχους της συσκευής, με πετάει στα themes. Το έχει κανένας άλλος?
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Επειδή είναι 50 σελίδες το νήμα και έχω χάσει επεισόδια, μου το εξηγείς λιγάκι? Πώς ξεχωρίζουμε τι οθόνη έχουμε και τα περί ROM?Ο/H geoanto555 έγραψε:
2 έχουμε, το ένα απο τα 2 δουλεύει σίγουρα στα κινητά με τις sharp οθονες(ανάλογα με την ρομ που έχει)
Για τις jdi δουλεύουν και τα 2/."στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€" -
-
Μαλλον μονο εγω δεν εχω αντιπωσιαστικα με την google camera σε σχεση με τη δικη του.Στο redmi note 3 που ειχα πριν,ναι εκει εβλεπες διαφορα με την google camera ,εδω ομως οχι.Ο/H liquid έγραψε:
Πού να βάλεις και την HDR+ την εφαρμογή για τις νυχτερινές φωτογραφίες....από εδώ Google Camera HDR+ on Xiaomi Mi Note 3 | How & Comparaison - Mi Note 3 - Xiaomi MIUI Official ForumΈπαθα πλάκα μόλις το δοκίμασα...Ο/H apsogos4ever έγραψε:
Παιδιά το πήρα και εγώ σήμερα.Φωτογραφία φοβερή!!!! Απ οτι βλέπω. Screen protector τι φοράτε? Η x-one δεν εχει για το δικο μας? To mediamarkt μήπως έχει?
Όσο για το screen protector έχω παραγγείλει αυτό που σου είπαν και τα παιδιά, μέχρι να έρθει πήρα από e-shop ένα tempered γύρω στα 5ευρώ.
οσες εκδοσεις και αν εχω δοκιμασει στο τελος τις απεγκαθιστω και μενω με την δικη του (δικη μου αποψη!!!!) -
Είναι γενικό το κακό. Θα πας θέματα κάτω δεξιά στη φατσούλα,μετά θα πατήσεις στο ringtones θα επιλέξεις τον ήχο που θες και θα σου βγάλει ένα υπομενού με επιλογές στο που θέλεις να το κολλήσεις. Αν δεν έχεις την εφαρμογη θέματα άλλαξε το region σε Ελβετία Κίνα εκτός Ευρώπης Δλδ και θα εμφανιστεί.Ο/H baiosss έγραψε:
Παίδες φοράει κάνεις την τελευταία dev eu 8.3.1? Έχω εντοπίσει ένα bug νομίζω. Όταν πάω ρυθμίσεις στους ήχους και θέλω να σετάρω έναν ήχο είτε για κλήση, ειτε για ειδοποιήσεις η μηνύματα, αντί να με πάει στους διαθέσιμους ήχους της συσκευής, με πετάει στα themes. Το έχει κανένας άλλος?
-
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
@liquid περίμενω να ξεκλειδωσω..... Τι? καλύτερα απο μαμά κάμερα?Ο/H liquid έγραψε:
Ο/H ntikas έγραψε:
Μαλλον μονο εγω δεν εχω αντιπωσιαστικα με την google camera σε σχεση με τη δικη του.Στο redmi note 3 που ειχα πριν,ναι εκει εβλεπες διαφορα με την google camera ,εδω ομως οχι.οσες εκδοσεις και αν εχω δοκιμασει στο τελος τις απεγκαθιστω και μενω με την δικη του (δικη μου αποψη!!!!)Ο/H liquid έγραψε:
Την ημερα το κινητο στο αυτοματο βγαζει τελειες φωτογραφιες, και πραγματικα η λειτουργια πορτραιτο σου κανει ενα πολυ ωραιο 3d εφε , δοκιμαστε το.
Τη νυχτα ομως...ειδικα σε τοπια η διαφορα ειναι αμειλικτη.
Ειτε με φλας(φωτο μεσα στο δωματιο με μηδεν φωτισμο) ειτε χωρις (φωτο το τοπιο εξω απο το μπαλκονι σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου) η GCmod5 ειναι μονοδρομος.
Δεν εχω ξαναδει τοσο λεπτομερεια σε φωτογραφια βραδυ, (για κινητα μιλαμε παντα).
Δοκιμασε το και θα καταλαβεις!
-
τι λεμε τωρα ρε παιδια; νυχτερινες βγαζει απιστευτες.Κανω λαθος;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα