SOS. Εχω κανει fr και το κινητο μ δε μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ για να ξεκλειδωσει. απ τον υποολογιστη πως μπορω να το ξεκλειδωσω απ το mi account???
SOS. Εχω κανει fr και το κινητο μ δε μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ για να ξεκλειδωσει. απ τον υποολογιστη πως μπορω να το ξεκλειδωσω απ το mi account???
Αν τραβήξεις προς τα κάτω το drop down menu δεν σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις WiFi δίκτυο;
γιατι δεν μπαινει στο ιντερνετ μηπως δεν σε βγαζει το πληκτρολογιο
να βαλεις τους κωδικους
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης
Φίλε @apsogos4ever σε εμένα και Ινδία + Βοσνία + Ρωσία είναι μια χαρά με Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία δεν μπορεί να ανανεώσει την περιοχή στην οποία βρίσκομαι, δεν μπορώ να βοηθήσω δυστυχώς - Υπομονή μόνο !!
Μπορείτε να συνδέσετε το κινητό στο PC Και να μεταφέρετε αρχεία?
Εγώ με καλώδιο παίρνω αυτό Screenshot by Lightshot , με OTG τα μισά δε μου τα αντιγράφει. Με zapya η shareIT δε κάνει connect με τίποτα ... και γενικά δεν ξέρω άλλο τρόπο να μεταφέρω αρχεία και φωτογραφίες από και προς το PC (GDrive + Dropbox εξαιρούνται γιατί το upload είναι τελείως αργό)
Έχω περάσει τους drivers qualcom στο PC μου και μου το δείχνει κανονικά στις συσκευές. Όταν το συνδέω με το καλώδιο πάω στο "flike transfer" των ρυθμίσεων USB....