στο mi global stores του aliexpress έχει το 6/128 μοντέλο στα 256€. πιστεύω πολύ καλή τιμή. ισχύει αυτό που λέει ότι με DHL δεν πληρώνεις τελωνείο? επίσης είναι έμπιστο μαγαζί? σκεφτόμουν να περιμένω το Redmi Note 5 αλλά με τέτοια του mi note 3 δεν αξίζει πιστεύω το 5.
Ερωτηση..
Ειμαι ακόμα με 7.12.21 eu dev ολα σεταρισμενα μια χαρα.... Αλλα επειδη με τρωει το χερακι μου για 8.3.22 θελω να ρωτησω.
Αν θέλω να κρατήσω full backup ωστε να επιστρεψω πισώ όπως ήμουν το κάνω απο twrp?Οπου και τα διαλέγω όλα? Στην συνέχεια το κρατάω το backup σε ενα pc και προχωράω?
Πρίν λίγες μέρες είχα στείλει για μια ζελατίνα CHIY που μου έιχε περισσέψει. Επειδή ο φίλος που ενδιαφέρθηκε εξαφανίστηκε όποιος την θέλει είναι διαθέσιμη. Παρακαλώ σε πμ για να μην πίξουμε το θέμα.
Πρωτου τραβήξεςι back up, αν τυχον εχεις face recognition και δακτυλικο, σβήστα απο τις ρυθμίσεις να μην μπλέκεις μετά να ψάχνεις στο twrp τα αρχεία για να τα σβησεις. (συνηθως δεν δουλεύουν)
Δυστυχως δεν προλαβα και το εκανα ήδη το flash της καινουργιας...
Ελπιζω να μην χρειαστει!
Συνήθως τι δεν δουλέυει? Μετα το restore δεν δουλευει το setup τους? Αν ναι μικρο το κακο τα ξαναπερνας δεν ειναι και τιποτα κόπος. Η δεν δουλευει καθόλου????
Για να μην σε πριζω τότε αν ερθει ποτε η ώρα , παιζει καπου οδηγος να το προετοιμασω απο τώρα?
Ωστε να ανανεώσω και το backup που θα μείνει στο pc για ώρα ανάγκης.
Προς το παρών ήδη στήνω την καινούργια.
Εβγαλε το προβλημα με το keyboard που δεν δουλευει στο wlan αλλά το προσπερασα με copy-paste.
Παρήγγειλα γιατί και στα άλλα 3 mi που εχω, έχει φοβερή εφαρμογή, κολλάει απίστευτα και με προστάτευσαν από πτώσεις με την οθόνη προς τα κάτω.
Απλά γεννήθηκαν αμφιβολίες οταν ο φίλος duc έγραψε για καμπυλότητα της οθόνης...
Βλέπουμε λοιπόν..
Μόλις παρέλαβα και τοποθέτησα. Πολύ καλή εφαρμογή με άμεση επαφή χωρίς κενά.
Διαφέρει λίγο το μπλέ περιμετρικά αλλά ταιριάζει με τη θήκη που φοράω οπότε όλα καλά.
Επισυνάπτονται φωτό και λινκ αγοράς (αν θεωρηθεί διαφήμιση το κατεβάζω...ebay είναι)