Θα βγεί ποτε άραγε? Αλλα και πάλι μέχρι τότε παίζει και να έχεις αλλάξει πάλί τηλέφωνο!!!
Σε κάθε περίπτωση δεν το βρίσκω μειον για να με αποτρέψει να το έχω και να μην το προτείνω κάπου.
Είναι εξαιρετικό και χωρίς την Β20
@geoanto555 καλο το μπλεδάκι αλλα το πορτοκαλί είναι πιο "miui"!!
Σε κάθε περίπτωση δουλέυει μια χαρα το 3.1.2.4
ok μου βγαίνει το Hardware test στα αγγλικά μια και το τηλέφωνο είναι ακόμη κλειδωμένο.
Αλλά ο στόχος μου ήταν να δω τι τύπου οθόνη έχω ώστε να προετοιμάζομαι για το twrp
έχεις δίκιο, jdi λάθος από την απειρία μου με το μοντέλο.
Το έγραψα και στο νήμα του twrp ίσως εκεί δοθεί πιο γρήγορα απάντηση
Φορτώνω το twrp_jason_3.2.1-X_miui-hellas.img με adb
αλλά δεν μου κάνει boot σε recovery. Μένει στην εικόνα με το mi που γράφει unlocked κάτω. Αν το κλείσω πατώντας το power χάνει το twrp και φορτώνει το όφίσιαλ
Τελικά με την εντολή fastboot reboot και volume up πατημένο φόρτωσε στο "δικό μας" twrp. φλάσαρα και την xiaomi-miui-hellas-7.1_jason_V9_XTRV_8.1.18 και προχωράω.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην efkolo ().
Κινητό που βγήκε για την κινεζική αγορά με μικρές σχετικά πωλήσεις στον υπόλοιπο κόσμο. Κάνε τα μαθηματικά. Θα βγει τελικά αλλά θα αργήσει. Εγώ ελπίζω με μια Dev. τουλάχιστον.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάποια στιγμή θα βγει. Αλλά και να βγει, πάντα οι κινέζικες ειναι ενα κλικ καλύτερες.
Οπότε βάλτε καμια ελληνική ή eu και μη σκάτε για το αν και πότε θα βγει η επόμενη global stable.