Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)

• Ο/H pavlidisc έγραψε:

@johnnyman
      Το νου σου γιατί εγώ από την msvii έπαθα ΑΥΤΟ.
      Δεν έβγαινε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
      Βέβαια ήταν άσπρο καπάκι αλλά...ποτέ δεν ξέρεις.
      Wtf? Πω έγινε αυτό? Εγώ βάλει και chyi 3d film και από πίσω..

Don't mess with mi note 3
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

Έλα ντε! Απίστευτο! Και η συσκευή ήταν στην πούδρα ε! ΜΗΔΕΝ καταπίεση!
      Έβαλα την θήκη και την έβγαλα μετά από κάνα 6μηνο για να δώσω την συσκευή. Και είδα αυτό! Δεν μπορώ να καταλάβω τί έγινε, πραγματικά. Αλλά, την θήκη στο εσωτερικό της εάν την έτριβες με ένα βαμβάκι ξέβαφε. Πολυμερίστηκε και ξέρασε το βάψιμο; Τί να πώ; Αυτοί μου είπαν ότι οι θήκες δεν είναι βαμμένες αλλά είναι καστασκευασμένες από κλάσμα πετρελαίου που είναι ήδη χρωματισμένο. Ξύσ τ'αρχ.....με γκασμά! Ψέμα γιατί εάν κάποτε σπάσει κάνα κομματάκι θα δείς ότι το μέσα είναι άσπρο.

Νομίζω ότι έπεσα σε φούλ ελατωμάτιc θήκη. Απλά στο ανέφερα για να έχεις τον νού σου. :)
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ο/H johnnyman έγραψε:

Έβαλα την θήκη και την έβγαλα μετά από κάνα 6μηνο για να δώσω την συσκευή. Και είδα αυτό! Δεν μπορώ να καταλάβω τί έγινε, πραγματικά. Αλλά, την θήκη στο εσωτερικό της εάν την έτριβες με ένα βαμβάκι ξέβαφε. Πολυμερίστηκε και ξέρασε το βάψιμο; Τί να πώ; Αυτοί μου είπαν ότι οι θήκες δεν είναι βαμμένες αλλά είναι καστασκευασμένες από κλάσμα πετρελαίου που είναι ήδη χρωματισμένο. Ξύσ τ'αρχ.....με γκασμά!

Νομίζω ότι έπεσα σε φούλ ελατωμάτιc θήκη. Απλά στο ανέφερα για να έχεις τον νού σου. :)
      Πω πω. Καλά εγώ κάθε 5 μέρες την βγάζω και το καθαρίζω η βάζω άλλη θήκη. Χαχαχα
      Μακάρι μην συμβεί κάτι παρόμοιο!!

Don't mess with mi note 3
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ο/H johnnyman έγραψε:

Έβαλα την θήκη και την έβγαλα μετά από κάνα 6μηνο για να δώσω την συσκευή. Και είδα αυτό! Δεν μπορώ να καταλάβω τί έγινε, πραγματικά. Αλλά, την θήκη στο εσωτερικό της εάν την έτριβες με ένα βαμβάκι ξέβαφε. Πολυμερίστηκε και ξέρασε το βάψιμο; Τί να πώ; Αυτοί μου είπαν ότι οι θήκες δεν είναι βαμμένες αλλά είναι καστασκευασμένες από κλάσμα πετρελαίου που είναι ήδη χρωματισμένο. Ξύσ τ'αρχ.....με γκασμά! Ψέμα γιατί εάν κάποτε σπάσει κάνα κομματάκι θα δείς ότι το μέσα είναι άσπρο.

Προφανώς μετά από τόσο καιρό που την είχες φορεμενη, λίγο οι θερμοκρασίες που ανέβαζε η συσκευή με την χρήση ή με την φόρτιση, καλοκαίρι ή χειμώνα, λίγο η ψιλοκακη ποιότητα της θήκης. Όλα παίζουν ίσως ρόλο.

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)

Καινούργια θήκη και είπα να μοιραστώ

• RE: Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)

Φοράς κάποιο tempered?

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • RE: RE: Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)

Ο/H miltoskartalas έγραψε:

Φοράς κάποιο tempered?

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Όχι φίλε μου για τρεις λόγους. 1) δεν μου αρέσουν + δεν έχω και κάποιο που η εφαρμογή του να είναι όπως θα έπρεπε. 2) εμπιστεύομαι το gorilla glass 4 και 3) προσέχω πολύ τα κινητά μου.

• OffTopic
      Μην κάνετε παράθεση στην παράθεση ειδικά όταν έχετε ανεβασμένες φωτογραφίες παίδες..

• Μόλις παρέλαβα κι εγώ σήμερα δύο θήκες και έχω ξετρελαθεί με την ομορφιά που δίνει η μία στο κινητό, η άλλη είναι πιο απλή και δεν με ενθουσίασε.....
    • Μόλις παρέλαβα και εγώ μια καλή,ΓΙΑ mi 6 :dash: έστειλαν!
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση