Η συνεργασία του Google Framework με τις Αγγλο-Κινεζικές ROM, είναι μια πονεμένη ιστορία. Δεν συνιστώ την εγκατάσταση Play Store σε China ROM σε καμία περίπτωση!
Επειδή Global ROM για το Jason δεν υπάρχει ακόμη, θα σου πρότεινα όπως σου ανέφερα και πριν, να βάλεις την xtrv.
Καλησπέρα παιδιά ,
Μετά από 2 χρόνια περίπου με το mi4c και έχοντας μείνει ευχαριστημένος είπα να περάσω στο μόνο xiaomi που από τότε που αγόρασα το mi4c τα έχει όλα!
Πραγματικό όπλο με 6GB Ram ,5.5άρα οθόνη με τη διπλή κάμερα του Mi6 ,16άρα κάμερα μπροστά, Stereo Speaker και NFC που το ήθελα από τότε. Πραγματικά δε ξέρω τι άλλο μπορείς να περιμένεις από ένα κινητό, ειδικά στα 255 Ευρώ που το βρήκα.
Το περιμένω από Δευτέρα να έρθει , έχω κάνει ήδη αίτηση στην xiaomi για ξεκλείδωμα του bootloader και πήρα έγκριση αμέσως.
Δε μένω με την κινέζικη ROM ούτε για αστείο καθώς είμαι πολύ ευχαριστημένος από την Ελληνική. @George Kaggelaris είμαι κομπλέ με τον οδηγό σου αυτό?
Θα χρειαστώ κάτι άλλο?
Σκέφτομαι να βάλω την AROMA .
Θα ποστάρω και τις πρώτες εντυπώσεις με το που έρθει το εργαλείο.
Όπως είπε και ο Μανώλης θα χρειαστεί και vpn για το ξεκλείδωμα και, δυστυχώς, αναμονή αρκετή μέχρι να παρέλθει η περίοδος που ορίζει το Mi unlock tool μέχρι την ημέρα του ξεκλειδώματος.
Όπως είπε και ο Μανώλης θα χρειαστεί και vpn για το ξεκλείδωμα και, δυστυχώς, αναμονή αρκετή μέχρι να παρέλθει η περίοδος που ορίζει το Mi unlock tool μέχρι την ημέρα του ξεκλειδώματος.
Βρε συ Γιώργο,
OffTopic
Σε 5-6 συσκευές που έχω ξεκλειδώσει γιατί δεν μου έβγαλε ποτέ την χρονική περίοδο; Συνδέομαι και ξεκλειδώνω μπαμ!
You may think you can fly - but you better not try
Στα νέα τηλέφωνα της σειράς 5 (Redmi 5, Redmi Note 5A) αλλά και στο Mi Note 3, έχει παρατηρηθεί ότι γίνεται ξεκλείδωμα μόνο μέσω vpn και το εργαλείο δίνει πολλές ώρες μέχρι το ξεκλείδωμα.