337 Φεβ 9th 2018, 5:55pm @liquid Ναι έτρεξες το unlock tool για να μετράει αντίστροφα όμως ? ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
338 Φεβ 9th 2018, 6:15pm @liquid οι 72 μετράνε από τη στιγμή που θα δοκιμάσεις να ξεκλειδώσεις, όπως λέει και ο @derveni.
339 Φεβ 9th 2018, 8:03pm Πφφφφ όχι παιδιά δε το έτρεξα, βασικά το κινητό μόλις μου ήρθε, οπότε δοκιμάζω και σας λέω! =============== Φεβ 9th 2018, 8:03pm =============== Μου βγάζει στο unlock tool : Current account is not bound to this device Add your account and device in MIUI's settings > Developer Options > Mi unlock status
340 Φεβ 9th 2018, 8:06pm Κανε το, ότι ακριβώς σου λέει. Ενεργοποίησε τις dev options πατώντας επαναλαμβανόμενα στο miui version στα settings.
341 Φεβ 9th 2018, 8:13pm Το έκανα αλλά τζίφος , είναι μάλλον αυτό Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer που μου είπαν τα παιδιά πριν. Το κάνω τώρα με το plex! Ποιά ΡΟΜ προτείνετε να κατεβάσω?
342 Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason) Φεβ 9th 2018, 8:14pm Τώρα με ποιά ROM είσαι; Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
343 Φεβ 9th 2018, 8:15pm Ξεκλείδωσε με το καλό και βλέπουμε εγώ develop θα πρότεινα ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
344 Φεβ 9th 2018, 8:22pm Με την MIUI 9.1 stable λεει! Develop θα βάλω απλά λέω αν έχετε καμιά καλή να μου προτείνετε για το κινητο μας... Τον ήπιαμε τον καφέ... Screenshot by Lightshot Σε 3 μέρες τώρα αναγκαστικά ε?
345 Φεβ 9th 2018, 8:23pm Δεν έχω την συγκεκριμένη συσκευή αλλά είμαι fan της develop σε όλα τα κινητά ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
346 Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason) Φεβ 9th 2018, 8:24pm Αν θύμαμαι καλά με Stable δεν ξεκλειδώνει το Jason. Θα πρέπει να βάλεις developer. Εκτός αν άλλαξε κάτι. Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τη ROM; Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
348 Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason) Φεβ 9th 2018, 8:26pm Α ωραία.. Περιμένεις τώρα μια χαρά. Τελικά δεν χρειάστηκε να βάλεις developer. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!