@DimitrisPapamichas Δε θα σου έρθει τίποτα άλλο. Ότι ήταν να έρθει ήρθε. Σε 72 ώρες (λιγότερες πια) συνδέεις το κινητό σε fastboot, τρέχεις το miunlock και ξεκλειδώνει.
Καλησπέρα παίδες. Μόλις Παρελήφθη. Ερώτηση: Θέλω να βάλω την gcam πρέπει να βάλω κάποια συγκεκριμένη rom? Υπάρχει γενικά κάποιος οδηγός για out of the box σεταρισμα?
καλησπερα παιδες, εκανα την καρδια μου πετρα για το ραδιοφωνο και το παρελαβα κι εγω σημερα το μεσημερι. Αγορα απο ελληνικο μαγαζι με τιμολογιο στα 260 ευρω, πηρα το μπλε, ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε κινητο.
Ουτε εμενα ξεκλειδωσε με το παλιο τροπο, ηρθε με την 9.1.4.0, και θα κανω το κολπο με το VPN.
Μετα προφανως περναμε ρικοβερι και παμε για την ελληνικη developer.
,
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας .
Επειδή πάει κανάς χρόνος απο την τελευταία φορά που φλάσαρα xiaomi ,μπορείτε να μου θυμίσετε την διαδικασία λίγο ;Το twrp π.χ. που το βρίσκω και πως το εγκαθιστω ;
Η Banggood το έχει σε προσφορά 381 ευρώ και εδώ στοιχίζει 462 ευρώ.
Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, αφ' ενός μεν να περιμένεις ένα μήνα να έρθει από την Banggood, αφ' ετέρου για 80 ευρώ και να χάνεις την εγγύηση και να διακινδυνεύεις, έστω και δύσκολα, να πληρώσεις ΦΠΑ συν εκτελωνισμό.
Τα ευρώ δεν τα βρίσκουμε στον δρόμο βέβαια, αλλά για εμένα προσωπικά, δεν αξίζει τον κόπο να το πάρω από το εξωτερικό.
Συγγνώμη και για το off topic.
@Loksias
255 το πηρα απο bangood, τελη γεναρη και μου ηρθε πριν 1 εβδομαδα!!
13 ευρω πληρωσα priority direct mail και δε σταματησε τελωνειο.
462 με 268 ειναι τεραστια διαφορα....
Θα το ξαναβγαλει προσφορα, αξιζει πιστεψε με..
Edit : 269.49ευρω το εχει τωρα σε preorder το 6gb ram 64gb rom
Τα έκανα λίγο σαλάτα με τις τιμές!
462 ευρώ έχει στην Ελλάδα το Mi Mix 2.
Όχι το Mi Note 3 που στοιχίζει 323 ευρώ, όπως το βρήκα χτες στο supermobile.
Τέσπα...
Ερωτηξη.
Έχει καταφέρει κανείς να συνδέσει κάρτα τραπέζης με το NFC?
Και πωωωωως;
Ναι, με global stable + android pay και Αγγλικη debit card.
Με το που ξεκλειδωσεις το κινητο, συνδεεται αμεσως. Πολυ γαματο, την πρωτη μερα, αφορμες εψαχνα να το χρησημοποιω
Ενα κακο, δεν φαινεται το εικονιδιο του nfc, πανω. Δεν εμφανιζεται ποτε βασικα.