Πέρασα την Xtrv stable 9.2 πάνω από την global stable 9.1 και... το τηλέφωνο μεταμορφώθηκε! Απορούσα κι εγώ γιατί έχοντας στο RN2 την XTRV δεν έβλεπα καμιά τρελή διαφορά ταχύτητας
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
Την ημερα το κινητο στο αυτοματο βγαζει τελειες φωτογραφιες, και πραγματικα η λειτουργια πορτραιτο σου κανει ενα πολυ ωραιο 3d εφε , δοκιμαστε το.
Τη νυχτα ομως...ειδικα σε τοπια η διαφορα ειναι αμειλικτη.
Ειτε με φλας(φωτο μεσα στο δωματιο με μηδεν φωτισμο) ειτε χωρις (φωτο το τοπιο εξω απο το μπαλκονι σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου) η GCmod5 ειναι μονοδρομος.
Δεν εχω ξαναδει τοσο λεπτομερεια σε φωτογραφια βραδυ, (για κινητα μιλαμε παντα).
Δοκιμασε το και θα καταλαβεις!
Δοκιμάζοντας τη Google camera έπαθα πλάκα.... Τι να πω απίστευτο
Σου ειπα ειναι τεραστια η διαφορα, απο το μπαλκονι μιυ βλεπω μεχρι και τη λεπτομερεια της πορτας του γειτονα τη νυχτα...
Πέρασα την Xtrv stable 9.2 πάνω από την global stable 9.1 και... το τηλέφωνο μεταμορφώθηκε! Απορούσα κι εγώ γιατί έχοντας στο RN2 την XTRV δεν έβλεπα καμιά τρελή διαφορά ταχύτητας
Γιατί να μην γίνεται? Μια χαρά root είμαι, απλά προτίμησα το SuperSU αντί το Magisk ως πιο σίγουρη - δοκιμασμένη λύση, έτσι κι αλλιώς απ' ότι διαβάζω τα περισσότερα modules στο xposed δεν δουλεύουν...
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
Συνονοματε αν ειναι τοσο καλη η ρομ ψηνομαι να τη δοκιμασω και ας θελει fr γιατι ειμαι σε dev. Το root το θελω οπωσδηποτε για την gcam και τωρα με supersu ειμαι , παντα αυτο ειχα.
Απλα νομιζα πως οι stable δεν ηταν root.
Απο που την κατεβασες από εδώ ; root πως εκανες;
Θεματα ,ηχοι κτλ παιζουν ολα κανονικα;
Ωπα παιδιά πρόβλημα στο whatsapp αν σας στείλει κάποιος μήνυμα αναβει το φωτάκι με την τελευταία stable xtrv? Φυσικά και εχω ενεργοποιήσει να ανάβει..... Για δείτε παρακαλώ και ενημερώστε με