Πάντως η ενίσχυση νυχτερινής λήψης παραμένει σαν bug και στην 8.3.15 eu developer. Μέχρι στιγμής δεν έχω εντοπίσει κάποιο θέμα. Έχουμε και patch Μαρτίου πλέον
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως η ενίσχυση νυχτερινής λήψης παραμένει σαν bug και στην 8.3.15 eu developer. Μέχρι στιγμής δεν έχω εντοπίσει κάποιο θέμα. Έχουμε και patch Μαρτίου πλέον
@baiosss Όταν λες ενίσχυση της νυχτερινής λήψης Τι ακριβώς εννοείς
@baiosss Όταν λες ενίσχυση της νυχτερινής λήψης Τι ακριβώς εννοείς
Την αυτόματη ενίσχυση νυχτερινής λήψης :p ΗΗΤ. Επίσης ένα ακόμα bug που υπάρχει από την προηγούμενη 8.3.8, είναι ότι δεν αλλάζει η τοποθεσία με την ανανέωση της εφαρμογής του καιρού.
- καμερα μετρια σε χαμηλο φωτισμο
- οθονη, μετρια για μενα που ειχα συνηθισει με amoled, καλη ομως για IPS
- οπως φαινεται δεν παιρνει συχνα αναβαθμισεις (?)
ενω ελεγα να το κανω αμεσως root και να βαλω αλλη rom, θα περιμενω μερικες μερες ακομη γιατι ολα δουλευουν αψογα μεχρι στιγμης και δεν μου εχει λειψει κατι.
- καμερα μετρια σε χαμηλο φωτισμο
- οθονη, μετρια για μενα που ειχα συνηθισει με amoled, καλη ομως για IPS
- οπως φαινεται δεν παιρνει συχνα αναβαθμισεις (?)
ενω ελεγα να το κανω αμεσως root και να βαλω αλλη rom, θα περιμενω μερικες μερες ακομη γιατι ολα δουλευουν αψογα μεχρι στιγμης και δεν μου εχει λειψει κατι.
Δεν θυμάμαι αν έχω ξαναρωτήσει, αλλά τα smart scenes στο μενού της μπαταρίας, κάνουν τίποτα αν τα έχουμε ενεργοποιημένα η τρώνε περισσότερο από την μπαταρία;
Επίσης στις επιλογές για προγραμματιστές, η βελτιστοποίηση Miui, τι διαφορετικο κάνει αν είναι ενεργή και τι επιπτώσεις έχει στην αυτονομία, αν επηρεάζει πουθενά;