Παρήγγειλα γιατί και στα άλλα 3 mi που εχω, έχει φοβερή εφαρμογή, κολλάει απίστευτα και με προστάτευσαν από πτώσεις με την οθόνη προς τα κάτω.
Απλά γεννήθηκαν αμφιβολίες οταν ο φίλος duc έγραψε για καμπυλότητα της οθόνης...
Βλέπουμε λοιπόν..
οκ εγω επειδη εχω πληρωσει πολλα screen protector μεχρι και review ειχα κανει για το Mi5s εδω .Ειπα την γνωμη μου αν θες προστασια απο πτωσεις παρε της x-one την αυθραυστη μεμβρανη
Όταν λες τελευταία aroma τι ακριβώς εννοείς? Ποιά έκδοση? Εγώ είμαι στην 9.2.2 stable, έχω προσθέσει αυτήν celsoazevedo.com/files/android…MGC_3.2.045_FINAL_3.1.apk και βλέπω διαφορά σε χαμηλό φωτισμό. Οι ρυθμίσεις είναι αυτές (copy-paste από το σχετικό νήμα του Antretng στο myphone.gr):
- Model: Nexus 6p
- Config Back: AutoHdr+ (Simple)
- Config Front: NoHdr+
- Parameters: Αν δεν σε πειράζει να ειναι αργό βάλε Super High
Δοκίμασα το app που λες αλλά νομίζω το GCmod5 που λέω σε προηγούμενες σελίδες έχει καλύτερα αποτελέσματα (το δοκίμασα στο δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό , σε λίγο θα δοκιμάσω έξω).
καλησπέρα στη παρεα
οποιος ψαχνει για twrp που να ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ το touch,ε,τοτε είναι αυτή>>> Loading site please wait...
Αγγλικα ευτυχως και τη δουλεια στο δικο μου mi note 3 την εκανε....μετα από καμια 15αρια twrp ολων των εκδοσεων σε ολες τις γλωσσες που δεν δουλευε το touch....
αντε τα παιδια μας να τη κανουν και με Ελληνικα να τελειωνει και αυτό!
Που το διάβασες, επιτέλους ρε φίλε....... Άντε να δούμε μια άσπρη μέρα.
ρε παιδια αφου η ομάδα των διαχειριστών εχει ήδη global source..ν
Ακουγόνταν ότι η xiaomi δεν θα έβγαζε άλλη global rom για το κινητό παραμόνο china.
Ευτυχώς διαψεύστηκαν, πάντως δεν ξέρω που ακουγόταν αυτό που λες εδώ μέσα όμως ήδη είχαν ανεβάσει τις συσκευές που θα αναβαθμιζόταν σε miui 10 και λογικά σε oreo. Τέλος πάντων όλα καλά μιας και επίσημα η xiaomi μας έχει στην τελευταία global 9.5.