συνδεω ενα bt ακουστικο στο κινητο, μετα απο 3' αποσυνδεεται χωρις να κανω κατι.
ισως συνδεθει μονο του μετα απο μερικα λεπτα, ισως οχι
τι μπορει να φταιει?
το συγκεκριμενο ακουστικο παιζει κανονικα, προσφατα μαλιστα σε ενα xiaomi note 4.
και κατι αλλο. Πανω στο notification bar δεν εβγαζαν τα xiaomi το ποσο μπαταρια εχει το ακουστικο?
plantronics M70.
επανερχομαι, δοκιμασα και 2ο BT ακουστικο και εχει το ιδιο προβλημα.
σε εσας παιζουν κανονικα?
blobal stable 9.1.4.0
Σε εμένα είχε πρόβλημα ένα Bluetooth Nokia τριών χρόνων παλιό, είχα συνέχεια αποσυνδέσεις. Αγόρασα ένα Awei AK8 και δουλεύει άψογα χωρίς να έχει κάνει έως τώρα ούτε μια αποσύνδεση,και μου δείχνει και την ένδειξη της μπαταρίας κανονικά.
Σε εμένα είχε πρόβλημα ένα Bluetooth Nokia τριών χρόνων παλιό, είχα συνέχεια αποσυνδέσεις. Αγόρασα ένα Awei AK8 και δουλεύει άψογα χωρίς να έχει κάνει έως τώρα ούτε μια αποσύνδεση,και μου δείχνει και την ένδειξη της μπαταρίας κανονικά.
για την ένδειξη ρυθμισες κάτι ή την έβγαλε αμέσως. Στο Mi Note Pro την εμφάνιζε χωρίς να ρυθμίσω κάτι, αλλά σε αυτό όχι..
ενα αλλο περιεργο προβλημα που εχω ειναι πως δεν λειτουργει το DND.
ενω εμφανιζεται το συμβολο κανονικα, εχω ρυθμισει να μην ακουγονται τα notifications, αυτα ακουγονται κανονικα. Το εχει αλλος αυτο?
ενα αλλο περιεργο προβλημα που εχω ειναι πως δεν λειτουργει το DND.
ενω εμφανιζεται το συμβολο κανονικα, εχω ρυθμισει να μην ακουγονται τα notifications, αυτα ακουγονται κανονικα. Το εχει αλλος αυτο?
Ποια rom? Στις ρυθμισεις του DND μηπως έχεις αφησεις κάποιες ειδοποιησεις ενεργές (πατα παρατεταμένα στο εικονίδιο για να σε βάλει στις ρυθμίσεις)
Παιδιά υπάρχει κάτι σαν το always on display της Samsung για εμας? Ειδα στο myphone gr κάποιος είχε βάλει κάτι τέτοιο. Αυτό που θα με ενδιαφέρε είναι να βλέπω χωρίς να ανοίξω το κινητό τι ειδοποιήσεις έχω.
Παιδιά υπάρχει κάτι σαν το always on display της Samsung για εμας? Ειδα στο myphone gr κάποιος είχε βάλει κάτι τέτοιο. Αυτό που θα με ενδιαφέρε είναι να βλέπω χωρίς να ανοίξω το κινητό τι ειδοποιήσεις έχω.
Ναι εγώ έχω από την πρώτη στιγμή στο κινητό το glance plus, κορυφαίο και χωρίς να τρώει καθόλου μπαταρία.