Καλημερα. Να σας πω την εμπειρια μ σε θεμα καμερας. Επαιζα με εναν φιλο μ με s8 για πλακα και βγαζαμε φωτο την νυχτα. Οταν βαζαμε τα τηλεφωνα διπλα διπλα κ βλεπαμε τις φωτο μας, το s8 φαινοταν ανωτερο. Οταν ομως τ εστειλα την φωτο μ και την ανοιξε στην δικη του οθονη, τον ειδα να ζοριζεται. Στο ζουμ δε που καναμε σε μια επιγραφη, τς γραμματα στην δικη του φωτο δεν φαινοτανε αλλα στην φωτο του mi note 3 φαινοτανε τελεια. Αυτα.
Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)
-
-
Ο/H Panos21t έγραψε:
Καλημερα. Να σας πω την εμπειρια μ σε θεμα καμερας. Επαιζα με εναν φιλο μ με s8 για πλακα και βγαζαμε φωτο την νυχτα. Οταν βαζαμε τα τηλεφωνα διπλα διπλα κ βλεπαμε τις φωτο μας, το s8 φαινοταν ανωτερο. Οταν ομως τ εστειλα την φωτο μ και την ανοιξε στην δικη του οθονη, τον ειδα να ζοριζεται. Στο ζουμ δε που καναμε σε μια επιγραφη, τς γραμματα στην δικη του φωτο δεν φαινοτανε αλλα στην φωτο του mi note 3 φαινοτανε τελεια. Αυτα.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μιας και μιλάτε για κάμερες, για ρίξτε μια ματιά εδώ OP5t vs Mi Note 3 | Flickr
Συγκριτικό op5t με mi note 3 (με dev που έχει βελτιωμένη κάμερα). Στις ζόρικες έκανε την έκπληξη το Mi note 3. -
Ο/H Antretng έγραψε:
Μιας και μιλάτε για κάμερες, για ρίξτε μια ματιά εδώ OP5t vs Mi Note 3 | Flickr
Συγκριτικό op5t με mi note 3 (με dev που έχει βελτιωμένη κάμερα). Στις ζόρικες έκανε την έκπληξη το Mi note 3.
Ο/H baiosss έγραψε:
Πώς σου φαίνεται το Oneplus πέρα από την κάμερα;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οθονάρα (φωτεινή και με καλό contrast και calibration), σφαιράτο (πολυ smooth και εξαιρετικό multitasking) και εντυπωσιακό το face recognition αφού με το που ανάψει η οθονη, αν τυχει να με διπλα ξεκλειδώνει άμεσα. Επιπλέον έχει πολύ ενδιαφέρουσες χειρονομίες.
Οπότε με εξαίρεση τη κάμερα και την αυτονομία, ειναι σαφέστατα ανώτερο απο Mi note 3. -
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H baiosss έγραψε:
Πώς σου φαίνεται το Oneplus πέρα από την κάμερα;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οθονάρα (φωτεινή και με καλό contrast και calibration), σφαιράτο (πολυ smooth και εξαιρετικό multitasking) και εντυπωσιακό το face recognition αφού με το που ανάψει η οθονη, αν τυχει να με διπλα ξεκλειδώνει άμεσα. Επιπλέον έχει πολύ ενδιαφέρουσες χειρονομίες.
Οπότε με εξαίρεση τη κάμερα και την αυτονομία, ειναι σαφέστατα ανώτερο απο Mi note 3.
Σε φωτογραφίες που έχω τραβήξει πάλι με το 5, μου φαίνεται λίγο καλύτερο απο του Mi note 3. Το HHT κάνει πολύ καλή δουλειά στις βραδινές για παράδειγμα, αλλά χωρίς αυτό, στο αυτόματο, έχω δει πολύ μεγάλες διαφορές υπέρ του OP5. Πιο καθαρές φωτό και με πολύ θόρυβο στο Mi note 3. Στις ημερισιες είναι ισάξια και πλησιάζουν άνετα κάτι Samsung S8.
@baiosss η συγκριση ηταν με την dev που εχει αλλάξει ριζικα την κάμερα του mi note 3. Με ποια rom είσαι εσυ;
Όσον αφορά την αυτονομία, έχω ενα 15% κάτω σε sot. Βέβαια αν το αφήσεις τη νυχτα το mi note 3, επειδη εχει μεγαλύτερο drain στην αναμονή, αν το φορτίζεις το κινητό μια φορά στις 3 μέρες τότε αλλάζει το πράγμα. -
Ο/H Antretng έγραψε:
@baiosss η συγκριση ηταν με την dev που εχει αλλάξει ριζικα την κάμερα του mi note 3. Με ποια rom είσαι εσυ;
Όσον αφορά την αυτονομία, έχω ενα 15% κάτω σε sot. Βέβαια αν το αφήσεις τη νυχτα το mi note 3, επειδη εχει μεγαλύτερο drain στην αναμονή, αν το φορτίζεις το κινητό μια φορά στις 3 μέρες τότε αλλάζει το πράγμα.
Την σύγκριση την είχα κάνει με την προηγούμενη eu dev. Είμαι από αυτούς που τις προτιμάω από εποχές Mi4SΑπλά δεν έχω κάποιο δείγμα δυστυχως αποθηκευμένο για να σου δείξω. Υπάρχουν βέβαια κάποιες ψιλοδιαφορες μεταξύ 5 και 5Τ στις κάμερες και την φιλοσοφία τους. Ουσιαστικά είναι ίδιες όμως. Στις βραδινές όμως χωρίς HHT, το Note 3 έχει πολύ θόρυβο στο αυτόματο.
Όχι δεν το φορτίζω κάθε τρεις μέρες. Άλλες φορές στις 2,5 μέρες και πολλές φορές στην μιάμιση μέρα με πολύ καλά sot, γύρω στις 7 με 7.30 ωρες και με ένα υπόλοιπο μπαταρίας 15 με 20% που το βάζω στην φόρτιση. Δεν κάνω διαρκώς την ίδια χρήση δηλαδή. Απλά έχει τύχει 2,3 φορές να πετύχω 3ημερα και βάλε με δυνατά sot. Εξαρτάται φυσικά και από την εκαστοτε έκδοση του Oxygen OS, πόσο καλά τα πάει.
Το Mi note 3 από την άλλη στο κομμάτι αυτονομία δεν το έχω παρακολουθήσει τόσο πολύ πώς πάει μιας και οι αλλαγη roms γίνεται κάθε εβδομάδα, άλλα νομίζω ότι το ίδιο καλά είναι και σε αυτό. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα στο ένα ή το άλλο δηλαδή, εφόσον σαν βασικό έχω το OP5.
Όπως και να έχει όμως, είναι και τα δυο καταπληκτικές συσκευές. Το OP σίγουρα θα το κρατήσω για όσο αντέξει, όπως και το Mi Note 3. Βαρέθηκα πια τις συνεχείς αλλαγές όπως έκανα παλιότερα. Δεν υπάρχει νόημα πλέον, προσωπική άποψη μου.
Edit: ένα παράδειγμα ας πούμε για την αυτονομία. Και κάτι ανάλογο έχω πετύχει λίγες φορές με μια μέρα ακόμα standby.
-
Ποια eu dev ειχες; Γιατι η καμερα εχει βελτιωθει και άλλο.
Κοίτα εγώ οτι τραβηξα ανέβασα. Και μάλιστα τράβηξα πάρα πολλές για να ειμαι σιγουρος οτι δεν ετυχε λογω κουνηματος ή έστιασης.
Αυτό που βλέπω ειναι οτι στις νορμαλ συνθηκες ειναι πολύ κοντά (πχ indoor lighting). Αλλά σε πιο ζόρικες συνθηκες με υψηλο iso και σκοτεινο το κύριο σου θεμα χάνει πολύ σε λεπτομέρεια και χρώματα.
Όσον αφορά τη κάμερα ειναι αυτο που σου είπα. Στη χρήση εχει πολύ χαμηλότερη κατανάλωση αλλά το op5t εχει φοβερο stand by mode. Επειδη προτιμώ να μην ταλαιπωρώ την μπαταρία φορτίζω κάθε μέρα και το mi note 3 πέφτει μέχρι το 50κατι όταν το op5t ειναι κάπου στο 43%. Ή να το πω διαφορετικά, στο 50% στο ενα κινητό έχω μονιμα πάνω από 4,5 ώρες sot ενω στο op5t ειμαι λιγο κάτω από τις 4 ώρες.
Σε καθε περίπτωση, το op5t ειναι κινητάρα. Δεν εχω δει πιο νευρικο κινητο και εντυπωσιακο face recognition. Παίρνει και πρώτο τα updates του και εχει και την 800αρα
Και κυρίως amoled!!! -
Επειδη μαλλον παρεξηγηθηκα, δεν ειπα ποτε οτι εχει κακη αυτονομια το Op. Απλά το Mi note 3 εχει ακομα καλύτερη
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Ποια eu dev ειχες; Γιατι η καμερα εχει βελτιωθει και άλλο.
Κοίτα εγώ οτι τραβηξα ανέβασα. Και μάλιστα τράβηξα πάρα πολλές για να ειμαι σιγουρος οτι δεν ετυχε λογω κουνημματος ή έστιασης.
Αυτό που βλέπω ειναι οτι στις νορμαλ συνθηκες ειναι πολύ κοντά (πχ indoor lighting). Αλλά σε πιο ζόρικες συνθηκες με υψηλο iso και σκοτεινο το κύριο σου θεμα χάνει πολύ σε λεπτομέρεια και χρώματα.
Όσον αφορά τη κάμερα ειναι αυτο που σου είπα. Στη χρήση εχει πολύ χαμηλότερη κατανάλωση αλλά το op5t εχει φοβερο stand by mode. Επειδη προτιμώ να μην ταλαιπωρώ την μπαταρία φορτίζω κάθε μέρα και το mi note 3 πέφτει μέχρι το 50κατι όταν το op5t ειναι κάπου στο 43%. Ή να το πω διαφορετικά, στο 50% στο ενα κινητό έχω μονιμα πάνω από 4,5 ώρες sot ενω στο op5t ειμαι λιγο κάτω από τις 4 ώρες.
Σε καθε περίπτωση, το op5t ειναι κινητάρα. Δεν εχω δει πιο νευρικο κινητο και εντυπωσιακο face recognition. Παίρνει και πρώτο τα updates του και εχει και την 800αρα
Και κυρίως amoled!!!
Στο Mi note 3 νομίζω ότι έχουμε καλύτερο ηχειακι από την άλλη μεριά. Εξίσου καλή κατασκευή αλλά με γυαλί, άρα πιο εύθραυστη. Του λείπουν κάποια πραγματακια, αλλά δεν χάλασε ο κόσμος. Μια ζωή Xiaomi έχουμε, στην 800αρα θα κολλήσουμε :p
Χαχαχαχαχα. Η 800αρα αποτελεί urban legend στη xiaomi
Τη συγκριση δεν την εβαλα παντως για να μειώσω το op αλλά για να δειξω (για ακομα μια φορα) πόσο αδικημένη ειναι η xiaomi στο τομέα κάμερας.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα