Mε την τελευταια αναβαθμιση στη global εχει μειωθει η διαρκεια μπαταριας. Το εχει δει καποιος αλλος?
Την εχω καμια 10αρια μερες και εκανα καθαρη εγκατασταση.
Mε την τελευταια αναβαθμιση στη global εχει μειωθει η διαρκεια μπαταριας. Το εχει δει καποιος αλλος?
Την εχω καμια 10αρια μερες και εκανα καθαρη εγκατασταση.
το εχω παρατηρησει και εγω.
Επίσης η ποιότητα της φωτογραφικής εχει υποβαθμιστεί
To ιδιο συμβαινει και στο δικο μου.Εχω δοκιμασει μεχρι τωρα αρκετες custom (AURORA 9.5.8.0-English, Epic_Miui9_MiNote3-8.2.8-global_MrRaines_v.1.2 ,lineage-14.1 κ.α ...) και ολες οπως ειναι λογικο εχουν τα θετικα τους αλλα και τα αρνητικα τους.... Εβαλα προσφατα την xiaomi-miui-hellas-7.1_jason_arΩma_Stable_V9.5.4.0 την οποια χρησιμοποιω αυτη τη στιγμη και ειμαι ικανοποιημενος γενικα, αλλα στο θεμα μπαταριας οχι, ειναι εμφανες οτι εξαντλειται γρηγορα ...ελπιζω σε μελλοντικη βελτιωση αν και δε βλεπω πολυ κινηση για το συγκεκριμενο κινητο οσον αφορα τις rom του...
Επειδή η 10αρα μπορεί να αργήσει γιατί δεν δοκιμάζετε @Chris Gousias, @8anos, @sprkrt την τελευταία dev 8.4.26; Αυτά τα θέματα δεν τα έχω, ίσα-ίσα που η μπαταρία πάει καλύτερα όπως και η διαχείριση της ram.
Φλασαρα την 8.4.26 και το αποτελεσμα εχει ως εξης :
καταναλωση μπαταριας : συστημα android 18% ( !!! ), απο κατω android 7,9% και μετα ξεκινανε τα παιχνιδια clash royale 4% headball2 4% κτλ κτλ.Εχω κανει factory reset ,wipe cache /dalvik ,data τα παντα πριν την περασω.
Ισως φταιει το οτι ειχα πριν το redmi 3s και επαιζα ολο το πρωι και επεφτε 30% η μπαταρια χαχαχαχχχ δεν ξερω ,θα δουμε στο μελλον ισως ερθει μια ακομη καλυτερη διαχειριση της μπαταριας με καποια νεα ρομ.
Για την καμερα δεν ειμαι επαγγελματιας φωτογραφος δεν μπορω να κρινω ,αλλα οτι και να δοκιμασα βγαζει πολυ ωραιες φωτογραφιες και κατα τη γνωμη μου εκει δικαιολογειται ενα αρκετα μεγαλο μερος του κοστους του.Για τα χρηματα του δε νομιζω να υπαρχουν καλυτερες καμερες σε συνδυασμο με τα υπολοιπα χαρακτηριστικα.
Selfie με hdr ,αλλα και πισω χωρις προβλημα , στην 8.4.26 στο δικο μου .
καταναλωση μπαταριας : συστημα android 18% ( !!! ), απο κατω android 7,9% και μετα ξεκινανε τα παιχνιδια clash royale 4% headball2 4% κτλ κτλ.Εχω κανει factory reset ,wipe cache /dalvik ,data τα παντα πριν την περασω.
βρε παιδιά ... βρε παιδιά.
Την φλάσαρες το απόγευμα, δεν έχεις κάνει καν φόρτιση-αποφόρτιση, το πλάκωσες μετά το φλας και περιμένεις το συστημα να μην έχει μεγάλο ποσοστό?
Θα την δεις μετά απο μια νύχτα "παρατημένο" το κινητό και μετά απο μια πλήρη φόρτιση.