Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)

• Καλησπέρα παίδες, μας έχουν ξεχάσει λίγο ή μου φαίνεται; από 26/4 έχουμε να πάρουμε ενημέρωση. Ετοιμάζουν τίποτα νέο;
    • Ετοιμαζόμαστε για την νέα MIUI 10 :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Θετική Απάντηση
      Καλησπέρα, μετά από ένα περιπετειώδες 3ωρο και αφού ευχαριστήσω τον @geoanto555 για την βοήθειά του στο chat, ετοίμασα το mi note3 του φίλου μου. Θεωρώ λοιπόν σωστό να ενημερώσω για τα βήματα που ακολούθησα, τα προβλήματα που βγήκαν και το κυριότερο πως αντιμετωπίστηκαν ώστε να βοηθηθούν και άλλα μέλη σε ανάλογες περιπτώσεις. Σήμερα λοιπόν και αφού πέρασε το 72ωρο ξεκλείδωσα κανονικά και αμέσως ξεκίνησα να περάσω twrp, την ίδια έκδοση που έχω και στο δικό μου. Περάστηκε με την μια και στο άνοιγμα του recovery δεν λειτουργούσε η αφή με αποτέλεσμα δεν μπορούσα να κάνω οτιδήποτε. Ο @geoanto555 λοιπόν με καθοδήγησε να περάσω δυο άλλες εκδόσεις recovery αφού διαπιστώσαμε ( μέσω cit ) πως η οθόνη ήταν sharp και όχι jdi όπως η δικιά μου και μάλλον εκεί σκάλωνε το στήσιμο. Μετά λοιπόν από δοκιμές 2-3 εκδόσεων αυτή που έδωσε αφή ήταν η 3.1.1.1. Περνώντας λοιπόν και αυτό το πρόβλημα, κάνω factory reset και στήσιμο την xtrv 8.4.26. Στο άνοιγμα κλασσικά ζήτησε activation και σαν ''παλιός'' πήγα να κάνω τα μαγικά αλλά το πληκτρολόγιο έβγαινε μόνο στα Ελληνικά!!! Το εντελώς παράδοξο είναι πως στην έναρξη της rom ΔΕΝ πρόλαβα να επιλέξω γλώσσα συστήματος. Αφού λοιπόν δεν μπορούσα να περάσω pass στα Αγγλικά αναγκαστικά έκανα πάλι factory reset και στήσιμο εκ νέου. Και πάλι το ίδιο σκηνικό. Επόμενο βήμα μετά από υπόδειξη του @geoanto555 πήγα στην σελίδα i.mi, διέγραψα από εκεί την συσκευή και μετά πάλι factory reset. Στο μπουτάρισμα πάλι ζήτησε activation αλλά έφυγε μόνη της η ειδοποίηση, στο επόμενο βήμα πάλι Ελληνικά το πληκτρολόγιο!! Μπήκα ρυθμίσεις άλλαξα εκεί την γλώσσα και εγένετο θαύμα...Ουφ, πολλά έγραψα, ελπίζω να μην σας κούρασα και επίσης εύχομαι να βοηθήσουν όποιον έχει τέτοια θέματα. Για άλλη μια φορά θα απολογηθώ μιας και ζήτησα prive βοήθεια αλλά υπήρχαν λόγοι χρόνου κυρίως όσο και ότι η συσκευή δεν ήταν δικιά μου οπότε η πίεση μη αποτυχίας υπήρχε πιο έντονη. Αυτά τα γράφω γιατί δεν θέλω να υποβαθμίσω τις γνώσεις και την βοήθεια που δίνουν όλοι εδώ μέσα. Και πάλι σας ευχαριστώ για την βοήθεια!!

Τι;; Τελείωσε;;; Ναιιιιιιιι!!!!! (holidayspirit)

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην NasDriver ()
      Αιτία: Περιγραφή της επίλυσης του προβλήματος.

• Μόλις πέρασα και εγώ την τελευταία xtrv aroma dev.
      Εντυπώσεις λίγο πριν την 10αρα :mrgreen:

Το bug με το πληκτρολόγιο για το wifi στο αρχικό set up υπάρχει X(

Αντιγραφή του κωδικού στο mi account και πίσω στο wifi και επικόλληση :thumbsup:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Το bug με το πληκτρολόγιο για το wifi
      Σε μένα δεν βγήκε και πέρασε κανονικά.
      Ρε μήπως στο στείλανε μισο??

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H Thracia έγραψε:

Σε μένα δεν βγήκε και πέρασε κανονικά.Ρε μήπως στο στείλανε μισο??
      Λες; Θα είναι απο το άλλο εργοστάσιο :mrgreen:

Στο άνοιγμα της συσκευής μετα απο εγκατάσταση ΡΟΜ.
      Γράφει ότι η συσκευή είναι κλειδωμένη,βάλτε το password του mi account ή συνδεθείτε σε Wi-Fi ;)

Στο wifi δεν βγαίνει το πληκτρολόγιο :dash:
    • Διαφήμιση
    • Σε μένα ήταν οκ χωρίς να κάνω τπτ.
      Τεσπα, το θέμα έστρωσε?

• Ναι,αλλά δεν τρελάθηκα ;)
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H Thracia έγραψε:

Σε μένα δεν βγήκε και πέρασε κανονικά.Ρε μήπως στο στείλανε μισο??
      Λες; Θα είναι απο το άλλο εργοστάσιο :mrgreen:

Στο άνοιγμα της συσκευής μετα απο εγκατάσταση ΡΟΜ.
      Γράφει ότι η συσκευή είναι κλειδωμένη,βάλτε το password του mi account ή συνδεθείτε σε Wi-Fi ;)

Στο wifi δεν βγαίνει το πληκτρολόγιο :dash:
      Ναι αυτό που περιγράφεις συμβαίνει. Και εγώ έτσι έκανα την δουλειά με copy/paste. Συνήθως από μια ROM σε μια άλλη το κάνει και μετά από wipe τα πάντα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Ναι,αλλά δεν τρελάθηκα
      Ούτε εγω αλλά ταίριαξε με το χρώμα..

• Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H Thracia έγραψε:

Ναι,αλλά δεν τρελάθηκα
      Ούτε εγω αλλά ταίριαξε με το χρώμα..
      Εγώ έβαλα μια απο τις παραλίες του Μήτσου για να το ταιριάξω :lol: