Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)

• Τι πιστεύετε καλό να είναι ρε παιδιά ;
      Στενοχωρήθηκα. Έδωσα amazfit 4 μηνων και redmi note 3 pro 3/32 εδωσα και άλλα 140 ευρώ στο χέρι και πήρα το παραπάνω note 3 αλλα με 4 /64. Και θα στενοχωρήθηκα πάρα πολύ αν δεν μου βγει καλό. Κάθε 2 χρόνια παίρνω κινητό γι'αυτό και θα στενοχωρήθηκα πολύ που δε θα μου βγει καλό .
    • Ακόμα και το 4/64 θα σε καλύψει από θέμα δυνατοτήτων, αλλά η αλήθεια είναι πως το πήρες σχετικά ακριβά, σε άλλα καταστήματα παίζει στα 250 ευρώ, όσο το αγόρασες θα μπορούσες να το πάρεις και από Ελλάδα, δες στο skroutz πχ :?
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ακόμα και το 4/64 θα σε καλύψει από θέμα δυνατοτήτων, αλλά η αλήθεια είναι πως το πήρες σχετικά ακριβά, σε άλλα καταστήματα παίζει στα 250 ευρώ, όσο το αγόρασες θα μπορούσες να το πάρεις και από Ελλάδα, δες στο skroutz πχ :?
      Εχετε δίκαιο . Το παρηγορητικό είναι ότι υπάρχει αποκουμπι το παρόν φόρουμ για να μου λύσει όλα τα θέματα. Και σας ευχαριστώ όλους παιδιά .
    • Διαφήμιση
    • Ο/H xristina1984 έγραψε:

Τι πιστεύετε καλό να είναι ρε παιδιά ;
      Στενοχωρήθηκα. Έδωσα amazfit 4 μηνων και redmi note 3 pro 3/32 εδωσα και άλλα 140 ευρώ στο χέρι και πήρα το παραπάνω note 3 αλλα με 4 /64. Και θα στενοχωρήθηκα πάρα πολύ αν δεν μου βγει καλό. Κάθε 2 χρόνια παίρνω κινητό γι'αυτό και θα στενοχωρήθηκα πολύ που δε θα μου βγει καλό .

Το κινητό σου με μικρή διαφορά μνήμης εχει ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες με τα υπόλοιπα 6/64 , 6/128
      Μην στενοχωριέσαι και μην αγχωνεσαι γιατι με τον ρυθμό που προχωρά η τεχνολογία των smartphones και με τον συναγωνισμό σε λίγο θα δούμε σε τιμες προσιτές 12/128 κλπ με αποτέλεσμα η διαφορα στα παραπάνω να ειναι μηδαμινη μετα.
      Εχεις κινητάρα όλοι εδώ είμαστε υπερευχαριστημένοι ασχέτως ram.
      Πηρες xiaomi ισως την καλλίτερη της Κίνας ( οχι οτι τα άλλα δεν ειναι κινέζικα) και απο υποστηριξη και αναβαθμισεις απο την xiaomi αλλο τίποτε.
      Καλορίζικο λοιπόν και να το χαρείς.
    • Ο/H tasven έγραψε:

Ο/H xristina1984 έγραψε:

Τι πιστεύετε καλό να είναι ρε παιδιά ;
      Το κινητό σου με μικρή διαφορά μνήμης εχει ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες με τα υπόλοιπα 6/64 , 6/128
      Μην στενοχωριέσαι και μην αγχωνεσαι γιατι με τον ρυθμό που προχωρά η τεχνολογία των smartphones και με τον συναγωνισμό σε λίγο θα δούμε σε τιμες προσιτές 12/128 κλπ με αποτέλεσμα η διαφορα στα παραπάνω να ειναι μηδαμινη μετα.
      Εχεις κινητάρα όλοι εδώ είμαστε υπερευχαριστημένοι ασχέτως ram.
      Πηρες xiaomi ισως την καλλίτερη της Κίνας ( οχι οτι τα άλλα δεν ειναι κινέζικα) και απο υποστηριξη και αναβαθμισεις απο την xiaomi αλλο τίποτε.
      Καλορίζικο λοιπόν και να το χαρείς.
      Αυτα τα μηνυματα με κάνουν να αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας αυτής. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Άντε να δούμε . Θα έχετε νέα όταν παραλάβω . Σας ευχαριστώ όλους .
    • Καλημερα
      Ηρθε ο καιρος μετα απο σχεδον 1.5 χρονο να αλλαξω το Redmi Note 4 που εχω και κατεληξα σε αυτο.
      Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει καπου για παραγγελια, εκδοση 6/64 κατω απο 300€ η να κοιταξω να παρω 4/64?
      Συσκευες δεν αλλαζω συχνα, σχεδον ανα 2 χρονια και η χρηση που κανω ειναι instant messaging, surfing, φωτογραφιες και μερικα ελαφρια παιχνιδακια. Ξερω οτι θα με καλυψει και η 4/64, αλλα αν μπορουσα να παρω και αυτα τα 2 γκιγκα θα ηταν ευχης εργον.
      Δεν με πειραζει αν η αγορα θα γινει απο εδω, απο bg/gb η απο οπουδηποτε, ετσι κι αλλιως αν δεν βολευει η ρομ θα την αλλαξω ο ιδιος, μονο μην φαμε κανα τελωνειο - εστω κι αν ζηταμε τα λεφτα μας πισω και μας τα δινουν, μιας και τα καιγομαι λιγο

Με ενδιαφερει να παρω 2 συσκευες, οποτε η μια σιγουρα θα ειναι μαυρη και η αλλη ροζ/χρυσο/μπλε.
      Επισης, τι παιζει με τα ακουστικα ? Εχω ενα σκασμο ακουστικα με jack, πανε αχρηστα η παιζει ανταπτορακι ?
      Με θηκες, tempered κοκ ειμαστε κομπλε η τα βρισκουμε με το στανιο ?
      Ευχαριστω
    • Διαφήμιση
    • @mynam3
      Στο banggood 326$ το 6/128 το έχει πιο φτηνά απο το 6/64. :thumbup:
      Δεν είδα πόσο πάει με priority ;)

Αντάπτορα για ακουστικά έχει μέσα στο κουτί,με την παραγγελία του κινητού κάνεις και άλλη μια με θήκες και ανταπτορακια για USB to type c και είσαι άρχοντας! :D
      You may think you can fly - but you better not try
    • Την έχω περίπου 3 εβδομάδες από διαχείριση μνήμης πάει μπάλα δεν έχω δει κολλήματα κάπου ή bug αλλά από θέμα μπαταρίας η 8.3.15 είναι πολύ καλύτερη
    • Ο/H giannisatsi έγραψε:

η 8.3.15 είναι πολύ καλύτερη
      Εγώ έχω την 8,4,26. Με πολύ μέτρια χρήση λόγο δουλειάς μου βγάζει περίπου 4-6 μέρες με 4-6 ωρες sot

• Διαφήμιση
    • Από την μέρα που βγήκε από τον ''φούρνο'' δλδ 26-4-18 αυτήν έχω και είμαι σε φάση που όταν βγει η 10αρα να το σκέφτομαι πολύ αν θα την αλλάξω..δεν με παίρνει για πολλά πειράματα καλοκαιριάτικα όχι πως δεν θέλω!!! Στο ζουμί τώρα, βάλε την άφοβα, το μόνο που λείπει είναι το face-id αλλά εμένα μου είναι αδιάφορη σαν λειτουργία. Χρόνος οθόνης στο 50% μπαταρία έχει περίπου 3 1/2 ως 4 ( ανάλογα πάντα την χρήση που κάνει ο καθένας αυτό).